Deeltijd en post-hbo opleidingen hogeschool Windesheim

Marketing, Communicatie en Media

U wilt de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen uw bedrijf of instelling uitbreiden op het gebied van Media, Marketing en Taal? Wij helpen u graag bij het oplossen van uw specifieke onderwijs- of ontwikkelingsvraagstuk.

Wij bieden individuele en gezamenlijke trajecten op maat.

Uw vraag is ons uitgangspunt

U heeft als organisatie een leer- of ontwikkelingsvraag op economisch vlak. Wij bieden verschillende trajecten op maat voor uw managers en leidinggevenden. Zowel individueel als in groepsverband. Vanuit onze expertise helpen wij u graag verder met een opleiding, cursus, begeleiding of training op maat. Binnen de vakgebieden Marketing, Media en Taal spitsen we toe op uw vraagstuk.

Voor wie?

Het maatwerktraject kan binnen elke organisatie worden uitgerold. Wij hebben deskundige up-to-date trainers en experts vanuit verschillende branches. Organisaties waar we maattrajecten verzorgd hebben zijn:

  • Baalderborg Groep
  • Tielbeke Transport
  • Gemeente Zwolle
  • Twentse Zorgcentra
  • politiekorpsen in heel Nederland.

Wij komen langs!

Wanneer u met een kennisontwikkelingvraag zit, komt onze accountmanager bij u langs. Samen met u neemt hij uw wensen en vragen door. Daarna volgt een trajectplan en een offerte. Gaat u met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat het plan geruisloos wordt uitgerold met de juiste experts en trainers. Uitgangspunt is dat uw managers en leidinggevenden straks met verbeterde kennis, attitude en vaardigheden hun taken en functie uitvoeren.

Het resultaat

Uw uiteindelijke doelstelling, daar draait het bij ons om. Het vooraf gestelde doel, daar werken we samen met u naar toe. Het gaat erom dat uw managers en leidinggevenden met nieuwe kennis en opgedane vaardigheden beter in staat zijn hun werk uit te voeren. De mogelijkheid bestaat om de deskundigheid van uw eigen organisatie in het traject te betrekken. Een traject op maat met een vertrouwde tint.

Eén contactpersoon, korte lijnen, gericht op resultaat

U houdt van duidelijkheid. Wij ook. Wij luisteren naar uw vraagstuk. Tijdens het opleidingstraject op maat sturen wij proactief bij en bewaakt een programmacommissie de kwaliteit. De programmacommissie bestaat uit leden van uw organisatie en van Windesheim. Tijdens de uitvoering is de projectleider van Windesheim uw sparringpartner. Samen stuurt u op kwaliteit en actuele inhoud. De trajecten vinden plaats bij u op locatie, een externe locatie of in de professioneel ingerichte trainingsruimtes op onze Campus.

Contact

Neem contact op met onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden via tel. 088-469 9917 of e-mail gj.van.heusden@windesheim.nl Uw vraag is zijn uitgangspunt!