Groepje volwassenen buiten op een bankje

Marketing, Communicatie en Media

Wil je de kennis en vaardigheden van medewerkers binnen je bedrijf of instelling uitbreiden op het gebied van Media, Marketing en Taal? Wij helpen je graag bij het oplossen van je specifieke onderwijs- of ontwikkelingsvraagstuk.

Wij bieden individuele en gezamenlijke trajecten op maat.

Jouw vraag is ons uitgangspunt

Je hebt als organisatie een leer- of ontwikkelingsvraag op economisch vlak. Wij bieden verschillende trajecten op maat voor je managers en leidinggevenden. Zowel individueel als in groepsverband. Vanuit onze expertise helpen wij je graag verder met een opleiding, cursus, begeleiding of training op maat. Binnen de vakgebieden Marketing, Media en Taal spitsen we toe op je vraagstuk.

Voor wie?

Het maatwerktraject kan binnen elke organisatie worden uitgerold. Wij hebben deskundige up-to-date trainers en experts vanuit verschillende branches. Organisaties waar we maattrajecten verzorgd hebben zijn:

  • Baalderborg Groep
  • Tielbeke Transport
  • Gemeente Zwolle
  • Twentse Zorgcentra
  • politiekorpsen in heel Nederland.

Wij komen langs!

Wanneer je met een kennisontwikkelingsvraag zit, komt onze accountmanager bij je langs. Samen met jou neemt hij je wensen en vragen door. Daarna volgt een trajectplan en een offerte. Ga je met ons in zee, dan zorgen wij ervoor dat het plan geruisloos wordt uitgerold met de juiste experts en trainers. Uitgangspunt is dat je managers en leidinggevenden straks met verbeterde kennis, attitude en vaardigheden hun taken en functie uitvoeren.

Het resultaat

Jouw uiteindelijke doelstelling, daar draait het bij ons om. Het vooraf gestelde doel, daar werken we samen met jou naartoe. Het gaat erom dat je managers en leidinggevenden met nieuwe kennis en opgedane vaardigheden beter in staat zijn hun werk uit te voeren. De mogelijkheid bestaat om de deskundigheid van je eigen organisatie in het traject te betrekken. Een traject op maat met een vertrouwde tint.

Eén contactpersoon, korte lijnen, gericht op resultaat

Je houdt van duidelijkheid. Wij ook. Wij luisteren naar je vraagstuk. Tijdens het opleidingstraject op maat sturen wij proactief bij en bewaakt een programmacommissie de kwaliteit. De programmacommissie bestaat uit leden van je organisatie en van Windesheim. Tijdens de uitvoering is de projectleider van Windesheim je sparringpartner. Samen stuur je op kwaliteit en actuele inhoud. De trajecten vinden plaats bij jou op locatie, op een externe locatie of in de professioneel ingerichte trainingsruimtes op onze Campus.

Contact

Wij helpen je graag verder. Neem contact op met onze accountmanager Gijs-Jan van Heusden:

Telefoon: (088) 469 99 17
E-mail: gj.van.heusden@windesheim.nl