Student die aan het bellen is

Praktijkbegeleider in Zorg en Welzijn

Cursus

Wil jij hbo-studenten binnen Gezondheid en Welzijn nog effectiever begeleiden en hun deskundigheidsbevordering nog beter stimuleren?

In het kort

Je leert hoe je hbo-studenten effectiever kunt begeleiden en de deskundigheidsbevordering beter kunt stimuleren. We gaan jouw rol van praktijkbegeleider aanscherpen. Kernwoorden zijn leervragen, leerstijlen, begeleidingsstijlen, leiderschapsstijlen, feedback, visieontwikkeling en evaluatie en beoordeling.

Lees meer over de cursus

Ervaren docenten

Onze docenten zijn gecertificeerd en hebben ruime ervaring in verschillende vormen en methoden van begeleiden. Ze geven graag praktische tips en trucs  die je direct kunt toepassen. Wij geven de cursussen incompany en kunnen ze ook aanbieden in de vorm van maatwerk.

Projectleider Karin Klaver

Karin Klaver"Ik ervaar als praktijkdocent Social Work het begeleiden van studenten in de jaarstage als zeer boeiend en interessant door de indrukwekkende ontwikkeling die studenten doormaken."

Lees meer bij inhoud opleiding

Cursusdata en -tijden

Je hebt les op maandag van 13.00-16.00 uur. De cursus bestaat uit vier dagdelen van drie uur en start op maandag 19 oktober 2020. 


Lees meer over praktische zaken