Vrouw voor een digitaal scherm

Inhoud opleiding

De beroepspraktijk staat centraal. Je leert nieuwe ontwikkelingen in de bedrijfseconomie toepassen en beheersen in je eigen organisatie. 

Je verdiept je ook in hoe je risico’s binnen jouw organisatie afdekt of kostprijsberekeningen maakt voor je organisatie. De Post-bachelor Controlling is een deeltijdopleiding in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit.

De beroepspraktijk als referentiekader

We gaan aan de slag met financieel-economische vakken en vakken op het gebied van informatievoorziening. Ook bedrijfskundige vakken passeren de revue. Je komt onderwerpen tegen als jaarrekening, belastingrecht en verwerken van bestuurlijke informatie. De beroepspraktijk is het referentiekader bij alle onderwerpen die de revue passeren.

Deskundige docenten

Onze docenten hebben jarenlange ervaring op het gebied van controlling. Zij weten heel goed wat er speelt in het werkveld en waaraan behoefte is. Je bent bij hen dus in goede handen.

Actueel en meteen toepassen

We behandelen de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van bedrijfseconomie. Omdat het praktijkleren centraal staat, kun je jouw nieuwe kennis en ervaringen dus meteen in je eigen organisatie of bedrijf toepassen.

Ook modulair te volgen

De post-bachelor is ook modulair te volgen. We bieden de post-bachelor specialisatiemodules Business Controlling en Financial Controlling afzonderlijk aan. Na elke fase kun je bepalen of je wilt doorstuderen of afstuderen. Lees meer bij het Studieprogramma.

Certificering 

Na afronding van de opleiding ontvang je een certificaat.