Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Bruisweek

Banner image

Dé start van jouw studententijd

De Bruisweek is dé introductie voor studerend Zwolle. Je maakt kennis met je opleiding, de stad, studentenverenigingen en jouw studie- en stadsgenoten.

Het driedaagse programma met je opleiding vindt plaats van maandag 26 tot en met woensdag 28 augustus. Met je klas en je opleiding ga je drie dagen lang op pad. Je mentoren (ouderejaarsstudenten) laten je alvast proeven van het studentenleven en maken je wegwijs op de campus en in Zwolle.

Praktische informatie

Data

Maandag 26 tot en met woensdag 28 augustus 2024

Kosten

Deelname aan de Bruisweek kost € 119,90

Locatie

Je slaapt op de Bruiscamping op Sportpark Marslanden, Primulapad in Zwolle

Aftermovie

Dit kun je verwachten

Een levendige introductie met voor ieder wat wils. De Bruisweek biedt zowel grote als kleine evenementen, maar het is absoluut geen ontgroening!

De organisatie verzorgt heerlijke maaltijden op maandag en dinsdag, zodat je goed voorbereid bent voor het avondfestival in de stad. Bij het festival in Hedon kun je dansen, gamen, genieten van live muziek, films kijken en comedy bekijken. Ook is er volop gezelligheid in de Zwolse horeca. Een divers cultureel en sportief programma maakt de introductie compleet.

We begrijpen dat de drukte van dit alles overweldigend kan zijn. Misschien zie je op tegen drie dagen lang intensief optrekken met studiegenoten die je nog niet kent, of het delen van een tent met een onbekende. Onze ervaring leert dat studenten het ervaren als een leuke kennismaking, waardoor je gemakkelijker aan je studie begint omdat je iedereen al kent! Het motto is simpel: alles is toegestaan, maar niets is verplicht!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met je opleiding.

Winactie Bruisweek 2024

De Bruisweken zouden de Bruisweken niet zijn als er ook deze editie weer een té gekke winactie rondom de HBO Bruisweek zou worden georganiseerd. Zo kun je je volledige inschrijfgeld terugverdienen als je je nu inschrijft (wel zo lekker toch?!) en, als klap op de vuurpijl, geven wij een volledig verzorgd diner weg op de Bruiscamping voor jou en je gehele klas. Inclusief je eigen bediening en een menukaart waarbij het water je meteen al in de mond loopt. Onze Bruismeesters, Henk en Ymte, leggen het je in de video hiernaast nog één keer haarfijn uit!

Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de Bruisweek? Volg dan Buro Ruis(opent in nieuw tabblad) op Instagram.