C in de avond

Lerarenopleiding Duits

Informatie voor alumni

Registreer je als alumnus van de opleiding Lerarenopleiding Duits, blijf op de hoogte van interessante activiteiten en meld je aan voor de LinkedIn-groep.

Wij zijn van mening dat het contact met Windesheim niet stopt na het in ontvangst nemen van het diploma. Je opleiding vormt de basis voor je carrière en/of loopbaan, maar door in contact te blijven met Windesheim en je oud-medestudenten blijf je op de hoogte van wat er zich afspeelt op jouw vakgebied. Je kunt ervaringen uitwisselen, nieuwe collega’s werven of wellicht een andere baan vinden.

LinkedIn

Benieuwd wat andere oud-studiegenoten doen? Wil je op de hoogte blijven van alumni-activiteiten en/of ontwikkelingen in ons vakgebied? Meld je dan aan bij onze alumnigroep op LinkedIn! Je kunt er discussies starten of daaraan deelnemen, interessante en relevante berichten delen met de groepsleden en/of vacatures of stageplekken aanbieden en plaatsen. Samen bouwen we aan ons netwerk en aan onze toekomst.

Registreren als alumnus

Wij houden je ook graag op de hoogte van o.a. alumnibijeenkomsten, congressen, cursussen en trainingen op jouw vakgebied. Windesheim én onze huidige studenten kunnen aan de andere kant ook veel van jou leren, bijvoorbeeld door je inzet als gastdocent, als gastspreker op Windesheim-evenementen, als stagebegeleider of als voorlichter op open dagen of avonden. Ook is er behoefte aan het faciliteren in een bedrijfsbezoek voor studenten. Mogen wij jou hiervoor benaderen? We horen het graag en stellen je inzet zeer op prijs. Registreer je als alumnus en geef aan waarover je op de hoogte wilt blijven.

Registreer je als alumnus

Activiteiten

Windesheim en onze opleidingen organiseren regelmatig activiteiten die interessant kunnen zijn voor onze alumni. Deze activiteiten vind je in de agenda.