Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Wat wil jij?

  Wil jij starten in september?

  Meld je aan voor 1 september

  Investeer in jouw toekomst

  Wist je dat er diverse mogelijkheden zijn om een studie te financieren? Bijvoorbeeld vanuit je werkgever of de overheid, zoals het STAP-budget. Een studie is niet alleen een investering in je toekomst, maar vergroot ook je kansen op de arbeidsmarkt.

  Meer over collegegeld en financiering(opent in nieuw tabblad)    STAP-budget

  Keuzeprogramma's

  Leer in korte tijd precies wat je nodig hebt met een Keuzeprogramma. Een studieprogramma op maat van 30 hbo-studiepunten dat je in een half jaar tot maximaal anderhalf jaar doorloopt. 

  Samen met een studiecoach van Windesheim bespreek je je leervraag en ontwikkelwensen. Uit ons grote onderwijsaanbod mix en match jij je persoonlijke programma met de modules die je daarbij nodig hebt. We bieden momenteel de volgende thema’s aan: Economie en Management, Gezondheid en Welzijn, Onderwijs en Techniek en ICT. Uit deze vier programma’s kun je modules combineren om jouw ideale pakket samen te stellen.

  Meer over Keuzeprogramma's

  Hulp bij studiekeuze

  Wil jij graag de volgende stap in je carrière zetten, maar weet je niet hoe? Of ondervind jij problemen in je loopbaan? Ga dan eens in gesprek met onze studiekeuze- en loopbaancoach. De studiekeuze- en loopbaancoaches van hogeschool Windesheim zijn NOLOC-geregistreerd en geven onafhankelijk advies.

  Wat is jouw waarde op de arbeidsmarkt? Sluiten jouw competenties en waarden aan bij je huidige arbeidsmarktpositie? Welke scholing maakt je kansrijk op de arbeidsmarkt? Ontdek het met onze studie- en carrièrescan.

  Tijdens onze open avonden helpen we je bij het vinden van een opleiding of cursus in deeltijd die bij jouw wensen, ambities, werk- en privéleven past. Onze docenten zitten klaar voor al jouw vragen!

  Heb je bijna een keuze voor een studie gemaakt, maar twijfel je nog? Je kunt bij ons een proefles volgen. Een perfecte manier om te checken of een opleiding of cursus van Windesheim écht bij je past! Door (online) een proefles te volgen ervaar je een beetje hoe het is om te studeren. Hoe zit bijvoorbeeld een les in elkaar en hoe werkt een online leeromgeving? Na de zomer bieden we deze gesprekken weer aan. Houd daarvoor deze website in de gaten.

  Je hebt een studie in je hoofd, maar past deze studie ook daadwerkelijk bij je? In een persoonlijk adviesgesprek gaan we in op de vragen die voor jou van belang zijn om een goede studiekeuze te kunnen maken. Zolang de coronamaatregelen gelden vinden alle gesprekken online plaats via Microsoft Teams of Skype plaats.

  Met de nieuwsbrief voor professionals ben je altijd op de hoogte van wat er speelt in jouw vakgebied. Laat je gratis laten inspireren en ontdek nieuwe mogelijkheden!

  Daarom jij & Windesheim

  • We kennen je naam; je wordt gezien, herkend, begroet
  • Hier mag je van je fouten leren. We dagen je uit om te durven leren en experimenteren, want zo leer je vaak het meest.
  • Samen gaan we voor impact; duurzaamheid, diversiteit en gelijke kansen vinden we net zo belangrijk als jij.
  • Studeer flexibel naast je baan en houd opleiding, werk en privé perfect in balans.
  • Leer van elkaar; ontmoet andere professionals en ga samen met praktijkvragen aan de slag.
  • Studeer bij de op één na beste grote hogeschool van Nederland.

  Ervaringen van onze deeltijdstudenten

  De docenten hebben oog voor iedereen

  Marco Schravemade

  oud-student, post-hbo Teamcoaching

  Ik word tijdens de lessen aan het denken gezet

  Thom Dijkman

  student, Hbo-v FastSwitch (Verpleegkunde)

  Ik ontwikkelde een app voor mensen die na covid in behandeling zijn bij de logopedist

  Lilly Hulzink

  afgestudeerd, Logopedie

  De master geeft mij een hoop bagage en ik leer echt kritisch te kijken

  Mattijs Leeffers

  master Learning & Innovation

  Persoonlijke aandacht en flexibiliteit van de docenten waren erg belangrijk

  Mohammed Jawas

  afgestudeerd Associate degree Bouwkunde

  Deelname levert een resultaat op waar de organisatie mee verder kan

  Nicole Perzyna

  Duurzaam inzetten van Zorgtechnologie