Mensen die buiten op het gras zitten

Kerk in uitvoering

Module van de bacheloropleiding Godsdienst-Pastoraal Werk en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Zou jij graag willen werken als kerkelijk werker binnen de Protestantse Kerk in Nederland? Dan is de module Kerk in uitvoering iets voor jou.

De module Kerk in uitvoering in het kort

In de module werk je aan theologische verdieping in praktijksituaties op het gebied van liturgiek, homiletiek, pionieren en kerkrecht. De module besteedt aandacht aan het vormgeven van liturgie en preken, maar ook aan missionaire initiatieven en kerkrechtelijke aspecten bij dergelijke initiatieven.

Studieprogramma

Door middel van zelfstudie, werkcolleges en opdrachten op een stageplek werk je aan de onderwerpen en vaardigheden.

Voor wie

Deze module is voor studenten die een bacheloropleiding op het gebied van theologie volgen en/of hebben gevolgd en werkzaam willen zijn als kerkelijk werker binnen de Protestantse Kerk in Nederland.

Praktische informatie

Startdatum Ieder jaar september
Studievorm Module binnen de bacheloropleiding Godsdienst-Pastoraal Werk en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing.
Studieduur Acht weken
Lesdag(en) en tijden Woensdag van 13.30 tot 20.30 uur
Studiebelasting Vijftien EC
Toelating Deze module is voor studenten die een bacheloropleiding op het gebied van theologie volgen (minimaal dertig EC op niveau 2) en/of hebben gevolgd.
Kosten

De kosten voor de module bedragen €1425,- (exclusief BTW). Op de pagina financieringsmogelijkheden vind je meer informatie over tegemoetkomingen en financieringsmogelijkheden. 

Certificering Je ontvangt een certificaat van Windesheim.
Locatie  Zwolle
Inschrijven Wil je je inschrijven voor de module Kerk in uitvoering? Maak gebruik van de blauwe button onder aan deze pagina en schrijf je direct online in. Je kunt je inschrijven voor de gehele bacheloropleiding Godsdienst-Pastoraal Werk of de gehele Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing op de inschrijfpagina's van beide opleidingen.
Voorwaarden Bij inschrijving voor een cursus of module van Windesheim zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Daarnaast gelden er bij inschrijving voor een module aanvullende voorwaarden