Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Jouw organisatie versterken door Lean denken

Banner image

Aan de slag met procesverbetering?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Jouw organisatie versterken door lean denken

Een lerende organisatie

Wil jij een meer lerende organisatie waarbij medewerkers zelf aan de slag gaan om het bedrijf door te ontwikkelen? Trends uit het vakgebied en ideeën over innovaties te realiseren? Of heb je de wens om processen beter aan te laten sluiten op wat de klant nodig heeft? Dat kan door middel van Lean denken.

De Lean-filosofie staat voor procesgericht werken en een continue verbetercultuur. De kern is dat medewerkers vertrouwen, respect en verantwoordelijkheid krijgen en nemen. Wij verkennen graag samen met jou de mogelijkheden voor een lerende organisatie.

Lean denken

Ontdek alles over de Lean-filosofie en creëer een leercultuur binnen jouw bedrijf.

De eerste stap

Wil jij met jouw organisatie werken aan een leercultuur met procesverbetering? Onze adviseurs gaan graag in gesprek om te kijken naar een proces waar jouw organisatie verbetering in ziet. Je ontvangt van ons 1 uur consultancy en een kort advies hoe we gezamenlijk verder kunnen bouwen aan een lerende organisatie gericht op het verbeteren van processen.

Neem contact op(opent in nieuw tabblad)

Eerst meer weten over een leercultuur ontwikkelen?

Vraag hier(opent in nieuw tabblad) de whitepaper 'De lerende (MKB)-organisatie versterken door Lean denken' aan of neem contact op met Ivo Smit(opent in nieuw tabblad), Matchmaker Leven Lang Ontwikkelen .