Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Algemeen Projectmanagement

  • Deeltijd
  • € 5620,00
  • Post-hbo
  • September
  • Zwolle
  • 6 maanden

Is deze post-hbo echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil jij succesvol projecten managen?

Ontwikkel jezelf om complexe projecten op professionele wijze te managen en uit te voeren. In de met IPMA geaccrediteerde post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement op basis van International Competence Baseline (ICB) krijg jij de handvatten aangereikt. Je doet veel kennis op, ontwikkelt je persoonlijke vaardigheden en je verkent projectmanagementtheorieën en -technieken. Bij afronding van deze opleiding heb je een realistisch beeld van je eigen rol in projectteams en inzicht in faalfactoren van projecten. En weet je hoe je op een vakkundige wijze projecten organiseert en beheert.

Open avond   Download folder(opent in nieuw tabblad)   Aanmelden proefles(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

27 bijeenkomsten van 3,5 uur
Dinsdagavond op onze campus in Zwolle, 4 trainingsdagen op een zaterdag. 

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Met de post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement bij Windesheim op basis van IPMA-C doe jij precies díe extra kennis en bagage op waarmee jij straks weer verder kunt met je loopbaan in de beroepspraktijk. Met deze opleiding krijg je grip op je werkzaamheden en kun je efficiënt een project opzetten en de voortgang van een project managen. Daarnaast ontwikkel je tijdens de opleiding ook je persoonlijke vaardigheden. En je leert van je docent en van je studiegenoten. 

Na het behalen van je post-hbo-diploma Algemeen Projectmanagement kan je je certificeren en opgenomen worden in het internationale IPMA register voor gecertificeerde projectprofessionals. 

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 2 september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 5.620,- voor de post-hbo-opleiding. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check zelf wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ervaring van een student

"Leuk om van veel verschillende onderwerpen iets te weten"

Bonnie van der Meer

Algemeen Projectmanagement
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Accountancy MKB

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Hoger Management

Deeltijd, Post-hbo

Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle