Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Voorop in de Energietransitie

 • Deeltijd
 • € 1200,00
 • Module
 • Februari
 • Zwolle
 • 5 maanden
 • Deze module maakt onderdeel uit van: Technische Bedrijfskunde in Zwolle (Associate degree, deeltijd en duaal), Technische Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil jij nieuwe skills opdoen in een module?

De energietransitie is in volle gang! En zeer veel bedrijven en organisaties leveren hier op dit moment hun bijdragen aan. De grote vraag is nog wel: hoe kunnen we de energietransitie versnellen door beter samen te werken? Wat heb je te doen als je als (energie-)bouwteam gaat samenwerken met een gezamenlijke opdrachtgever? Wat komt er allemaal kijken bij de samenwerking tussen verschillende organisaties? En hoe ga je om met verschillende belangen? Hoe kan je een businesscase maken die zowel gebaseerd is op duurzaamheid als op economische overwegingen? In de module ‘Voorop in de Energietransitie’ ga je met deze vraagstukken aan de slag!

Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

In deze module ontwikkel je jezelf op het gebied van leiderschap en samenwerking voor de Energietransitie. In interactieve bijeenkomsten ontdek je innovatieve manieren van samenwerken voor de energietransitie en het opstellen van duurzame businesscases waarin niet alleen de initiële kosten, maar juist ook de operationele kosten en het verkleinen van CO2-uitstoot centraal staan.

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma of je kiest één of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van een erkende bacheloropleiding of een Associate degree, in dit geval de deeltijdopleiding Technische Bedrijfskunde en de Ad Technische Bedrijfskunde.

Bekijk alle losse modules van de bacheloropleidingBekijk alle losse modules van de associate degree

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

 • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
 • Volg je samen met reguliere studenten
 • Gaan over afgebakende thema's uit erkende opleidingen
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Na het volgen van de module Voorop in de Energietransitie krijg je een certificaat. Je hebt:

 • inzicht gekregen in hoe je ingewikkelde samenwerkingen met opdrachtgevers, adviseurs, (onder-)aannemers en anderen goed vorm kan geven;
 • inzicht gekregen in de korte en lange termijn impact van je project. Zowel op de financiële, als op de klimaatimpact;
 • ervaring opgedaan met het adviseren van klanten over investeren in duurzaamheid: wat zijn oplossingen die op de lange termijn het meest opleveren?;
 • alles wat je geleerd hebt tijdens de module al toegepast in je eigen bedrijf. Je bedrijf profiteert en jij bouwt aan je CV.

Behaal een Microcredential

Deze module succesvol afgerond? Dan ontvang je naast het certificaat van Windesheim ook een Microcredential. Een pilot van Windesheim en 32 andere hogescholen en universiteiten in Nederland. Een Microcredential is een digitaal certificaat dat laat zien dat je een kort leertraject hebt gevolgd met erkende kwaliteitswaarde. Zo kun je flexibel leren met de garantie van kwaliteit. Alle deelnemende onderwijsinstellingen erkennen Microcredentials én ze worden landelijk geregistreerd. Handig, als je bijvoorbeeld vrijstellingen wilt aanvragen om door te leren.

Lees meer over de pilot Microcredentials
 

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle februari 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 1200,- voor de hele module. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Allard Welmers, accountmanager LLO domein Techniek.

 

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Passiefhuis Ontwerp & Constructie

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Energietransitie Fundamentals

Deeltijd, Module in Zwolle

Teaser image

Toegepaste Technische Bedrijfskunde

Deeltijd, Module in Zwolle