Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Meer over de programmalijn Industriële Automatisering & Robotica

Banner image

Weten hoe de robotica en industriële automatisering zich gaan ontwikkelen?

Er wordt nu volop geïnvesteerd in industriële automatisering en robotica door het bedrijfsleven en daar sluiten we als onderwijsinstelling bij aan. Het biedt veel kansen en mogelijkheden, zowel voor bedrijven, het onderwijs als vakmensen. De programmalijn groeit gestaag en zo hebben we een belangrijke stap gezet voor het innovatief technisch onderwijs van de toekomst. Industriële Automatisering & Robotica is onderdeel van het lectoraat Digital Business & Society.

Lees meer over het lectoraat Digital Business & Society

Onderzoeksprojecten

Wat onderzoeken wij in de praktijk?

Multidisciplinair, laagdrempelig en het liefst samen met de regio. Het is onze opdracht om praktijkgericht onderzoek dichterbij al onze partners en onze stakeholders te brengen. Of dat nu studenten, bedrijven of professionals zijn. Wij hebben veel expertise in het formuleren, het opzetten en het uitvoeren van praktijkgericht onderzoek én een batterij aan kennis in huis. Hiervoor leunen wij op knowhow van lectoren, promovendi, docenten en studenten en vormen zo één community en (ook jouw) partner voor meer kennisontwikkeling. Zowel in onze regio als op (inter)nationaal niveau. Wil je meer weten over een project? Wij vertellen je er graag meer over en delen onze kennis met je.

Contact

Meer weten?

Wat kunnen onze onderzoekers voor jou betekenen? Onderzoek dit samen met ons! Neem contact op met associate lector Aart Schoonderbeek.