Man die je aankijkt

Inschrijven

Je hebt een opleiding of cursus gevonden en je wilt je inschrijven. Wij vertellen je graag hoe je dat doet.

Hoe schrijf je je in?

Wil je een bacheloropleiding volgen aan Windesheim? Schrijf je dan in via Studielink. Inschrijven voor een post-hbo-opleiding of cursus gaat via een inschrijfformulier. Of lees hoe je je inschrijft voor een master.

Lees alles over inschrijven

Toelating

Je bent met een havo-, vwo- of mbo-diploma (niveau 4) toelaatbaar voor de bacheloropleidingen en Associate degrees van Windesheim. Afhankelijk van je gekozen profiel, stellen sommige opleidingen nog aanvullende eisen.

Lees meer over toelatingsvoorwaarden

Collegegeld

Wil je een bachelor- of masteropleiding bij Windesheim volgen? Dan betaal je elk jaar collegegeld. Dat doe je via een machtiging. Voor een post-hbo-opleiding of een cursus betaal je geen collegegeld, maar studiekosten. Je ontvangt van Windesheim een acceptgiro voor betaling.

Bekijk de hoogte van je collegegeld

Jij staat centraal

Als je een cursus of opleiding bij ons volgt, dan sta je op nummer één bij Windesheim. Je kunt rekenen op een opleiding of cursus van hoge kwaliteit en op uitstekende persoonlijke begeleiding. Je studeert op de Campus, vlak bij het station, dus heel makkelijk te bereiken. En, natuurlijk staan de vele faciliteiten van Windesheim tot je beschikking.

Lees meer over onze studiefaciliteiten