Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Practitioner Beeldbegeleiding

  • Deeltijd
  • € 3500,00
  • Post-hbo
  • September
  • Zwolle
  • 18 maanden
Banner image

Is deze post-hbo echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wil jij je collega’s nog beter coachen via filmbeelden?

Leraren willen natuurlijk hun vak goed uitoefenen en optimaal aansluiten bij onderwijsbehoeften van alle leerlingen op school. Dat is vaak complex. Die complexiteit kun jij nu behapbaar maken met beeldbegeleiding. Coach jij je collega's en wil je graag leren hoe je dat aan de hand van filmbeelden een extra impuls kunt geven? Volg dan deze post-hbo-opleiding Practitioner Beeldbegeleiding in Zwolle. In 16 lesdagen, verspreid over 1,5 jaar, leer je straks hoe je videofeedback effectief kunt inzetten.

 Nieuwsbrief professionals(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

16 lesdagen van elk 3 uur in Zwolle
Lesdagen donderdag van 9:30 tot 12:30 op onze campus

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Na het succesvol afronden van de 16-daagse post-hbo-opleiding Practitioner Beeldbegeleiding kun je collega’s en leerlingen in de school effectief coachen door het inzetten van beeldbegeleiding. Je ontvangt het post-hbo-certificaat Practitioner Beeldbegeleider. Met dit certificaat kun je dan lid worden van de beroepsvereniging van de Landelijke Beroepsgroep Beeldbegeleiders (LBBO).

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 3.500,- voor deze post-hbo
Deze opleiding duurt anderhalf jaar. Heb jij eerder binnen Windesheim of elders al een deel van de opleiding gevolgd, dan kun je samen met de opleidingscoördinator bespreken of je halverwege de opleiding kunt instromen. De kosten worden dan op maat berekend. 

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, jouw werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze post-hbo-opleiding straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Mail Jurrian Bijsterbosch, accountmanager Educatie.

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.