Student voor een luik

Inschrijven

Weet je welke opleiding je wilt gaan doen? Check of je toelaatbaar bent tot de opleiding van je keuze. Meld je vervolgens aan bij Studielink en betaal collegegeld.

Haal het beste uit jezelf bij Windesheim

Of je succes hebt in je studie hangt af van wat jij inbrengt: jouw talent, ambitie, inzet. Om je een goede start op de arbeidsmarkt te geven, leggen we de lat bij Windesheim bewust hoog. Zowel voor onszelf als voor jou. Wij gaan voor een ambitieus studieklimaat.

Lees meer over studiesucces

Toelating

Je kunt je inschrijven voor een voltijdopleiding als je een havo- of vwo-diploma hebt. Ook met een mbo-diploma, niveau 4 ben je toelaatbaar. Voor een aantal opleidingen geldt aanvullende eisen. Kijk bij de opleiding van je keuze welke eisen dit zijn.

Lees meer over toelating

Hoe schrijf je je in?

Als je wilt studeren aan één van onze voltijdopleidingen, moet je je inschrijven via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD-code nodig. Vraag deze code op tijd aan. Dat kan op de website van DigiD.

Lees meer over inschrijven

Collegegeld

Als voltijdstudent betaal je elk jaar collegegeld. De hoogte van het wettelijke collegegeld wordt jaarlijks vastgesteld door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Bekijk wat jij betaalt