Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Logopedie in Zwolle (duaal)

 • Duaal
 • Bachelor
 • September
 • Zwolle
 • 4 jaar

Open dag

Vrijdag 14 april (Campus 2 in Zwolle)
Inleiding

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag als logopedist?

Kies dan voor de duale opleiding Logopedie in Zwolle. Bij duaal leren combineer je namelijk werk en studie. We leiden je op tot een ondernemende en innovatieve logopedist, die breed inzetbaar is in verschillende werkvelden van het beroep. Je wordt expert op het gebied van taal, spraak, gehoor, stem en slikken en draagt vanuit je professie bij aan de kwaliteit van leven van mensen. Praten en communiceren, eten en drinken: het zijn basisbehoeften van de mens! Dat maakt Logopedie essentieel. In overleg met de opleiding en werkplek bepaal je wat en hoe je wilt leren. Je hebt invloed op de vorm en de inhoud, je creëert je persoonlijke leerroute waarbij je het einddoel, logopedist worden, niet uit het oog verliest. Logopedie duaal is met name interessant als je al werkervaring hebt en je wilt laten omscholen tot logopedist.

Proefles en meelopen    

Wat ga je doen?

Jouw route tot logopedist

De duale hbo-opleiding Logopedie is zo opgezet dat je naast je werk of andere taken volop de ruimte krijgt om alle kennis, bagage én tools op te doen die je straks nodig hebt om die volgende stap te zetten.

Toelating en aanmelden

Toelating en aanmelden

Deze opleiding start in september.

Studiekosten

Wat kost studeren?

Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bepaalt jaarlijks de hoogte van het wettelijk collegegeld: € 2.314,- voor 2023-2024. Ook maak je kosten voor studiemateriaal, zoals readers en boeken in je eerste jaar. Check de criteria of jij wettelijk óf instellingscollegegeld betaalt.

Van kosten tot financiering

Na je studie

Dit voeg je toe op je cv

Nadat je de studie hebt afgerond ben jij klaar om als logopedist het werkveld in te gaan. Je helpt verschillende doelgroepen met het verbeteren van hun persoonlijke communicatie, door je in jouw behandeling te richten op taal, stem en de spreektechniek, maar ook op horen, houding, ademhaling en slikken. Je kunt aan de slag als:

 • Logopedist in een eigen praktijk
 • Logopedist in het onderwijs
 • Logopedist in de gezondheidszorg
Windesheim helpt je

Wij helpen je (verder)

Jij wilt verder en die volgende stap zetten. Maar hoe doe je dat precies en welke opleiding is dan de beste match? Wij helpen je op weg met:

Dichter bij kennis

Nieuwe skills die je direct kunt toepassen. En kennis die je opdoet in een omgeving die zowel persoonlijk als dichtbij is en je een grote dosis aan flexibiliteit biedt. Dat is waarnaar jij op zoek bent. Want je vindt het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Jij wilt op de hoogte blijven van alle trends en veranderingen. En investeren in jezelf. Dat kan bij ons! Wij bieden je een springplank voor die stap. Hulp nodig? Dan helpen we je graag met advies, inzicht en coaching.

Waarom kies jij ons?

 • Persoonlijk en dichtbij
 • Flexibel studeren en leren
 • Werken en leren combineren

Een omgeving die je prikkelt en uitdaagt: met ruimte voor flexibiliteit en volop eigen keuzes. Dat is Windesheim. Een hogeschool die altijd dichtbij voelt. Persoonlijke begeleiding met een hoofdletter P. Want onze docenten staan voor je klaar, coachen en helpen je én stomen je klaar voor jouw droombaan!

Praktische informatie

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Anderen bekeken ook deze opleidingen

Logopedie in Zwolle (voltijd)

Voltijd, Bachelor in Zwolle

Logopedie in Almere (voltijd)

Voltijd, Bachelor in Almere

Communicatie in Zwolle (voltijd)

Voltijd, Bachelor in Zwolle