Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Effectief Leiderschap

  • Deeltijd
  • € 5395,00
  • Post-hbo
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Is deze post-hbo echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

Ben jij operationeel verantwoordelijk? Ambieer je een leidinggevende rol? Wil jij je verder ontwikkelen met een stevige basis voor je loopbaan als leidinggevende of teamverantwoordelijke? Dan biedt onze opleiding Effectief Leiderschap je de benodigde basis voor jou. 

De leidinggevende die namelijk in staat is talenten van medewerkers te signaleren en deze in relatie met medewerkers weet te ontwikkelen en te verbinden, vergroot niet alleen de innovatieve kracht en de kwaliteit van de prestaties van de organisatie, maar ook het werkplezier. 

Juist nu wordt een leidinggevende steeds meer een verbinder door het stimuleren van de potentie van de medewerker, medewerker- en teamgericht werken, medewerkers stimuleren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen en zelfsturing vorm te geven.

Download de folder(opent in nieuw tabblad)    Open avond

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Wekelijks 1 lesdag van 3 uur
Maandag op onze campus in Zwolle of online

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Na deze post-hbo heb je als leidinggevende een brede, integrale kijk op de operationele aansturing van teams gekregen. En je hebt je leidinggevende, aansturende en coachende vaardigheden vergroot, en je kunt effectiever communiceren. Ook heb je jouw kennis en inzicht over leidinggeven en organisatieprocessen verdiept en je analyserend vermogen versterkt.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 25 september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 5.395,- voor de hele post-hbo. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Mijn ervaring met de post-hbo Effectief Leiderschap

"Omdat je medestudenten uit een ander werkveld komen, ontstaan er leuke discussies"

Rik Doljé

post-hbo Effectief Leiderschap
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Persoonlijk Leiderschap

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Veranderen met Kwaliteits-, Proces- en Lean Management

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Duurzaam Strategisch Leiderschap

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle