Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Bedrijfskunde post-hbo

  • Deeltijd
  • Post-hbo
  • 2 jaar
Banner image
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

Ben jij toe aan de volgende stap in je management- of adviescarrière? Is het voor jou nog een uitdaging om organisatiebreed en strategisch te schakelen? Met de post-hbo-opleiding Bedrijfskunde vergroot je je kennis op het gebied van bedrijfsfuncties en integraal management. Je leert onder andere hoe je beleid bepaalt en passende strategische keuzes maakt. Jij kunt straks tijdig inspelen op kansen en bedreigingen vanuit de markt, en organisatie- en verandertrajecten doorvoeren.

Open avond    Download de folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Elke week 3 uur les on campus
Op de maandagavond in Zwolle

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een post-hbo bij hogeschool Windesheim doe jij precies díe extra kennis en bagage op waarmee je weer verder kunt met én in je werk. Als manager, hoofd van een afdeling of adviseur ben jij straks in staat om zelfstandig gewenste beleidsveranderingen te signaleren. Maar vooral ook om deze effectief in de organisatie te kunnen verankeren.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 12.030,- voor de hele post-hbo. Stroom je in het tweede jaar in met een afgeronde post-hbo management opleiding en/of Duurzaam Strategisch Leiderschap, dan betaal je € 6.900,-. Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle

Teaser image

Technische Bedrijfskunde in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle

Teaser image

Duurzaam Strategisch Leiderschap

Deeltijd, Post-hbo