Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Lekker dichtbij én goede faciliteiten voor topsporters

Max Delhaas derdejaars, Commerciële Economie
Banner image

Mijn naam is Max Delhaas, derdejaars student Commerciële Economie. De keuze voor Windesheim was niet moeilijk: de afstand (het is lekker dichtbij) en de grootte van de school gaven de doorslag. Plus de extra faciliteiten die Windesheim heeft voor topsporters. Ik doe namelijk aan wakeboarden op hoog niveau!

In de opleiding leer je van alles: van marketing tot sales, en van recht tot ethiek. De verschillende toetsmethodes werken ook erg fijn. Dat kunnen opdrachten bij echte bedrijven zijn, of een online game waarbij je een bedrijf gaat opzetten. Maar je maakt ook verslagen en leest ‘gewoon’ boeken.

Verkocht!

Het leukste tot nu toe vond ik de periode over sales: een half jaar lang alles over sales en accountmanagement, een salesopdracht bij een echte opdrachtgever en echte salesgesprekken voeren! Na mijn studie op Windesheim wil ik graag verder studeren en een master in het buitenland volgen. Ik heb nog geen toekomstdroom voor wat betreft werk. Ik zou de opleiding ook zeker aanraden: het is niet voor niets de beste opleiding Commerciële Economie van Nederland!

Docenten van hoog niveau

De opleiding bevalt me erg goed. De mogelijkheid om iedere docent aan te spreken en dat zij dan ook gelijk weten wie je bent, dat is zo fijn. Docenten denken ook graag mee over extra vakken of andere vakken die je kunt volgen. Ze zijn geïnteresseerd in je verhaal en willen het beste voor de student. Daarnaast is Windesheim dus een school die topsporters begeleidt bij hun opleiding. En het is de beste hogeschool voor studenten met een functiebeperking. Ik denk dat er geen school is met betere docenten.

Tips voor studiekiezers?

Om een echt goede keuze te maken, is het verstandig om bij scholen langs te gaan. Zo krijg je een indruk van de school, het gevoel is namelijk erg belangrijk. En praten met docenten en studenten kan nooit kwaad!