Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Stagiairs en Afstudeerders

Banner image

Onze studenten brengen een groot deel van hun studie door in de praktijk. Met hun frisse ideeën kijken ze naar vraagstukken binnen jouw organisatie. Wij begeleiden de studenten, maar ook vanuit jouw organisatie hebben ze een begeleider nodig. Samen zorgen we zo voor de beste ondersteuning.

Meld opdracht aan

Heeft jouw bedrijf een vraagstuk of opdracht waar een student of een groepje studenten bij kan helpen, maar weet je niet bij welke opleiding dit past? Vul dan ook bovenstaand formulier in. Wij proberen je te matchen met de juiste afdeling. Als de opdracht geschikt zou kunnen zijn als stage-, afstudeer- of andere opdracht, dan neemt de opleiding contact met je op.

Stage

Onze studenten lopen gedurende hun hele opleiding diverse stages. De meeste stagiairs zitten in het tweede of derde jaar, maar bij sommige opleidingen gaan studenten al vanaf het eerste jaar de praktijk in! De opdrachten die onze studenten tijdens een stage kunnen doen, variëren dan ook enorm in omvang of complexiteit. Stages starten doorgaans in september of februari.

Afstudeeropdracht

Aan het einde van de opleiding doen onze studenten een afstudeeropdracht: een complexe opdracht die zij in de praktijk uitvoeren. Ze leggen daarmee hun proeve van bekwaamheid af en laten zien dat ze als beginnend professional kunnen functioneren. Voor jou als organisatie betekent dit een ambitieuze student die zich vastbijt in een complexe opdracht en die hiervoor onderzoek doet en een oplossing bedenkt.