Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
4 jun

Proefles Duurzaam Strategisch Leiderschap

  • Online
  • 19.00 uur - 20.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze proefles
Home(opent in nieuw tabblad) / Proefles Duurzaam Strategisch Leiderschap

Proefles Duurzaam Strategisch Leiderschap

In deze online proefles laten we je kennis maken met de drie rollen van de duurzame leider - strateeg, manager en coach - die centraal staan in de opleiding Duurzaam Strategisch Leiderschap. De strateeg werkt vanuit de koers, de manager voert de koers uit en de coach ondersteunt en begeleidt het proces. Het schakelen tussen deze rollen vraagt om een helicopterview, waarbij je breder en verder moet kijken dan vanuit je eigen vooropleiding of discipline. Hoe je dat doet? Ontdek het in deze online proefles.

Voor wie

De bijeenkomst is voor iedereen die op zoek is naar meer verdieping en groei op minimaal één van de drie rollen van de duurzame leider en in je dagelijkse werkzaamheden veel schakelt tussen deze rollen van strateeg, manager en coach. Ook krijg je in kort bestek algemene informatie over de opleiding.

Tijd en locatie

De proefles vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur. Je kan online deelnemen aan deze proefles. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een deelname link.

Aan de proefles zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden

Voor inhoudelijke vragen over deze proefles kun je contact opnemen met Anke Goedhart via dl@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad).

Delen via: