Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie
5 jun

Proefles Algemeen Projectmanagement

  • Zwolle
  • 19.00 uur - 20.30 uur
  • Gratis
Banner image

Meld je aan

voor deze proefles
Home(opent in nieuw tabblad) / Proefles Algemeen Projectmanagement

Proefles Algemeen Projectmanagement

Wil je ontdekken of de post-hbo-opleiding Algemeen Projectmanagement (APM) jou verder kan ontwikkelen? Wil je weten hoe je projecten gestructureerd aanpakt? Streef je naar verandering en/of verbetering? Meld je dan aan voor deze proefles en maak kennis met de trainer en de wijze van lesgeven.

Programma

Tijdens deze introductieavond over Algemeen Projectmanagement ervaar je actief wat jouw project-competenties zijn (zoals: hoe werk je samen, hoe creëer je impact en hoe geef je leiding aan het projectteam?) en hoe je deze en je persoonlijke vaardigheden kan verbeteren. Tijdens deze avond geven we je een goede indruk van de werkwijze van de opleiding en wat deze jou en je organisatie te bieden heeft.

Voor wie

De proefles is voor iedereen die betrokken is bij het realiseren van (project)resultaten in de beroepspraktijk of van functie wil veranderen richting projecten. Heb je een hbo-opleiding of hbo-werk- en -denkniveau, maak dan gebruik van deze proefles.

Tijd en locatie

De proefles vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur op de campus van hogeschool Windesheim in Zwolle in gebouw G, lokaal G0.20.

Aan de proefles zijn geen kosten verbonden.

Routebeschrijving

Aanmelden

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Simone Kok via apm@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Delen via: