Studenten in T op een rij

Korting voor studenten

Studeer je bij Windesheim, dan krijg je korting op studieboeken, software, hardware maar ook rijlessen.

Korting op studieboeken

Stapel boekenJouw opleiding informeert je welke boeken je nodig hebt. Waar je die vervolgens koopt mag je zelf bepalen. Dit kan bijvoorbeeld bij Studystore waar Windesheim mee samenwerkt. Hier vind je alle boekenlijsten van je opleiding en kun je nieuwe en tweedehands boeken met korting bestellen. Bovendien worden ze gratis thuisbezorgd. Bestel je je boeken via Studystore, dan krijg je als Windesheimstudent de volgende kortingen:

  • 5% korting bij aankoop van twee of meer nieuwe Nederlandstalige studieboeken
  • 10% korting op boeken van buitenlandse leveranciers
  • 30% korting op gebruikte boeken, op=op

Je kunt de studieboeken die je niet meer nodig hebt ook verkopen aan studystore. Wil je weten wat jouw oude studieboeken waard zijn? Kijk dan ook op Studystore.nl.

Bestel je boeken voordelig bij Studystore

Software en hardware met aantrekkelijke korting

Studenten van Windesheim kunnen voor goedkope soft- en hardware terecht bij Surfspot. Dit is dé ict-webwinkel met speciale onderwijskorting op software, clouddiensten en hardware. Het is geen commerciële webwinkel, maar een dienst voor het onderwijs. Alleen onderwijsinstellingen die aangesloten zijn bij Surfspot kunnen hier bestellen.

Goedkope rijlessen en gratis extra's 

Betaal niet te veel voor je rijlessen en kom naar Van Buuren Opleidingen! Van Buuren Opleidingen haalt je op bij de Campus, overdag in je tussenuren, ’s avonds of op zaterdag. Dit scheelt je tijd en geld! Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden, zoals snel of regulier les, theorieles in een klas, een schakelauto of een automaat. Je kunt je inschrijven voor theorie- en praktijklessen via www.vanbuuren.nl. Ook kun je op de site inloggen in een theoriesysteem. Wij vinden een praktijkgerichte opleiding belangrijk en leren je daarom ook wat te doen bij pech, rijden in een parkeergarage, door de McDrive en nog veel meer!

Ga naar de website van Van Buuren Opleidingen