Instagram en Snapchat

Volg onze studenten via Snapchat of Instagram

Hoe ziet studeren eruit bij Windesheim? Wat doe je als student op een dag? Via Instagram of Snapchat krijg je een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen.

Instagram

Te volgen via:
@hogeschoolwindesheim

Wil je de sfeer op de campus proeven, check ons dan op Instagram.

Themaweken
Tijdens themaweken nemen studenten de Instagram Story van Windesheim over.
In die week lichten we een bepaald onderwerp uit, zoals de overstap van mbo naar hbo of het leven van eerstejaars studenten

       4-8 maart: Week van de stage (studenten laten zien hoe een stagedag er uit ziet)
   18-22 maart: Week van de Alumnus (oud-studenten laten hun werk zien)

Snapchat

Te volgen via: 
Windesheimzw

Studenten van verschillende opleidingen geven je een kijkje in hun studentenleven. 
Je kunt ze iedere dinsdag en donderdag volgen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat nemen zij je mee in hun belevenissen en beantwoorden ze al je vragen over hun studie en Windesheim.

Hieronder zie je wie je de komende tijd via Snapchat kunt volgen:


Maart

Dinsdag 5 maart 2019

Nishayra Nirk

HBO-Rechten

Mijn naam is Nishayra Nirk. Ik ben 22 jaar en woon in Zwolle. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding HBO-Rechten. Hiervoor heb ik de mbo opleiding juridisch medewerker afgerond.
Volg het snapchat account om te zien wat je als rechten student allemaal beleefd!
Snapchat foto Nishayra Nirk
Dinsdag 12 maart 2019

Nena Arends

International Business

Mijn naam is Nena (20). Ik ben 2e jaars student International Business and Languages. Mijn studie bestaat uit economische en juridische vakken en natuurlijk de talen Engels, Duits en Spaans. Ik hoor bij de laatste lichting van deze opleiding; in september is de opleiding International Business van start gegaan. Wil je hier meer over weten? Ik laat het je graag zien tijdens mijn Snapchatdag!

Snapchat foto Nena Arends
Donderdag 14 maart 2019

Juliette van de Weg

PABO

Hoi! Ik ben Juliëtte, 20 jaar oud en ik zit in het vierde jaar van de Lerarenopleiding Basisonderwijs. Ben je benieuwd naar de opleiding en naar wat ik doe op de pabo? Kijk dan een dagje met mij mee! Snapchat foto Juliette van de Weg
Dinsdag 19 maart 2019

Jorn Ganzevles

Social Work

Hoi! Ik ben Jorn (22). Voordat ik aan mijn HBO opleiding begon, heb ik een MBO studie pedagogisch medewerker succesvol afgerond. Nu zit ik in het tweede jaar van Social Work. Hierin heb ik gekozen voor het profiel Zorg. De opleiding vind ik leuk, maar is wel pittig! Veel theorie en leuke projecten. Ik loop stage bij een organisatie die ambulante begeleiding biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Uitdagend, maar heel leuk!
Snapchat foto Jorn Ganzevles
Donderdag 21 maart 2019

Mandy Sieders

HRM

Hi! Ik ben Mandy en ik ben 24 jaar oud. Ik zit nu in het tweede jaar van de studie Human Resource Management. Ben je benieuwd waar een HRM'er zich nou allemaal mee bezighoudt? Kijk dan mee via Snapchat!

Foto Mandy Sieders (Snapchat)
Dinsdag 26 maart 2019

Thijs Barree

HBO-ICT

Mijn naam is Thijs Barree en ik ben 17 jaar. Ik woon in Zutphen en zit in mijn eerste jaar van HBO-ICT. Ik heb zelf de HAVO in Zutphen gedaan voordat ik naar Windesheim kwam. Het eerste jaar kan altijd een goede indruk geven hoe het nu is op de opleiding en ik laat het graag aan jullie zien! Foto Snapchat Thijs Barree
Donderdag 28 maart 2019

Anne Jan van Gelder

Commerciële Economie