Instagram en Snapchat

Volg onze studenten via social media

Hoe ziet studeren eruit bij Windesheim? Wat doe je als student op een dag? Via Instagram en Snapchat krijg je een beeld van de lessen, de docenten, de sfeer en natuurlijk het studentenleven in het algemeen.

Instagram

Te volgen via:
@hogeschoolwindesheim

Wil je de sfeer op de campus proeven, check ons dan op Instagram!

Themaweken
Tijdens themaweken nemen studenten de Instagram Story van Windesheim over.
In zo'n week lichten we een bepaald onderwerp uit, zoals de overstap van mbo naar hbo of het leven van eerstejaars studenten.

Vraag maar raak!
In aanloop naar het nieuwe schooljaar zit je als middelbare scholier of mbo-student misschien nog met vragen. Hoe is het om te studeren bij Windesheim? Is het makkelijk om een kamer te vinden? Of hoe is het uitgaansleven in Zwolle?

In de IG Story Vraag maar raak! geven onze studenten antwoord op dit soort vragen. Daarnaast laten ze zien wat hun favoriete plekjes zijn op de Campus en geven ze je wat tips. De Take-Overs zitten er inmiddels op, maar de Stories zijn wel terug te zien!

Screesnhot Instagram Story themaweek Vraag maar raak! Screenshot Instagram themaweek Vraag maar raak!

Snapchat

Te volgen via: 
Windesheimzw

Studenten van verschillende opleidingen geven je een inkijkje in hun studentenleven. 
Je kunt ze iedere dinsdag en donderdag volgen. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat nemen zij je mee in hun belevenissen en beantwoorden ze al je vragen over hun studie en Windesheim.

Vanaf september zijn onze studenten weer te volgen!