Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Begeleiding Meesterproef

  Banner image
  Home(opent in nieuw tabblad) / Begeleiding Meesterproef

  Ondersteuning en begeleiding bij je meesterproef

  Bij je meesterproef staan we voor je klaar met hulp en begeleiding van onze docenten en studenten van technische hbo-opleidingen.

  Of je nu een expert nodig hebt, hulp bij experimenten die niet op jouw school kunnen worden uitgevoerd, uitleg over specifieke computerprogramma's, of gewoon extra informatie over jouw onderwerp wilt, wij zijn er voor jou.

  Laat je meesterproef een meesterwerk worden met onze hulp!

  Stap 1: Vraag begeleiding aan

  Vraag begeleiding aan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina. Vul het formulier volledig in, zodat we direct voor je aan de slag kunnen. Hoe duidelijker en uitgebreider je vraag, hoe sneller we je kunnen helpen. Heb je al onderzoeksvragen en deelvragen bedacht? Stuur ze gerust mee! Zelfs als nog niet alles is uitgestippeld, kun je je al aanmelden. Je expertbegeleider kan je helpen met het definiëren van je opdracht en de haalbaarheid beoordelen.

  Aanvragen kan tot de herfstvakantie

  Dien jouw verzoek voor expertbegeleiding uiterlijk voor de herfstvakantie bij Windesheim indient. Aanvragen die na deze datum binnenkomen kunnen we niet meer behandelen. We hebben slechts 15 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij voordat we vol zitten!

  Tip: Kies slim!
  Overweeg om je meesterproef te richten op jouw mogelijke vervolgopleiding. Dit is de perfecte kans om je te oriënteren!

  Stap 2: Je krijgt begeleiding toegewezen

  Eind oktober ontvang je de naam en het e-mailadres van de expertbegeleider die aan jou is toegewezen. Plan vervolgens een afspraak met je expertbegeleider om kennis te maken. Tijdens deze afspraak leg je duidelijk uit welke hulp je nodig hebt en maak je vervolgafspraken.

  Stap 3: Informeer iedereen over gemaakte afspraken

  Informeer ook je docent over de gemaakte afspraken met je expertbegeleider. Voor een soepele voortgang raden we aan om Dirry de Groot(opent in nieuw tabblad), contactpersoon vanuit Windesheim, in de cc te zetten. Als je begeleider om welke reden dan ook niet kan reageren op je e-mail, laat dit dan direct aan Dirry weten. Wij zoeken dan naar een oplossing.

  Stap 5: Eindpresentatie

  We kijken ernaar uit om je verslag te lezen en te zien waar je al die moeite en energie in hebt gestoken. Ook willen we graag bij je eindpresentatie aanwezig zijn. Laat je expertbegeleider zo snel mogelijk weten wanneer je je eindpresentatie plant, zodat de kans het grootst is dat hij/zij erbij kan zijn.

  Meer informatie

  Heb je vragen neem dan contact op met Dirry de Groot:

  Betrokken opleidingen

  De volgende Windesheim-opleidingen doen mee:

  • Bouwkunde
  • Civiele Techniek
  • Elektrotechniek
  • HBO-ICT
  • Industrieel Product Ontwerpen
  • Logistics Engineering
  • Ruimtelijke Ontwikkeling
  • Technische Bedrijfskunde
  • Werktuigbouwkunde