Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Kerk in uitvoering

  • Deeltijd
  • Module
  • 4 maanden
  • Deze module maakt onderdeel uit van: Hbo Theologie in Zwolle (deeltijd)
Banner image
Introductie

Wat leer jij straks in deze module?

In de module Kerk in uitvoering werk je aan verdere theologische verdieping in praktijksituaties. Je kunt daarbij denken aan liturgiek, homiletiek, pionieren en kerkrecht. Met deze module uit onze flexibele bachelor Hbo Theologie en de flexibele Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing besteed je niet alleen aandacht aan het vormgeven van liturgie en preken, maar ook aan missionaire initiatieven en kerkrechtelijke aspecten. Zo sluit dit straks mooi aan bij jouw passie voor godsdienst en levensbeschouwing.

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

7 lesdagen van 6,5 uur
Woensdag op onze campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van erkende bachelors. In dit geval de bachelors Hbo Theologie en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Bekijk alle losse modules van Hbo Theologie
Bekijk alle losse modules van de lerarenopleiding

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

  • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
  • Zijn onderdeel van erkende opleidingen
  • Volg je samen met reguliere studenten
  • Gaan over een afgebakend onderwerp
     
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Onze docenten staan met één been in het onderwijs en één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date.

Als je klaar bent met deze module uit onze bacheloropleiding Hbo Theologie en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing kun jij aan de slag als kerkelijk werker binnen de Protestantse Kerk. Een mooie extra toevoeging dus aan je cv naast je bacheloropleiding in theologie.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 1.800,- voor de hele module. Met ingang van 1 september 2024 worden de prijzen van onze modules verhoogt. Deze aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiaalkosten.

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch