Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Levensbeschouwelijk ondernemerschap

 • Deeltijd
 • € 1800,00
 • Module
 • September
 • Zwolle
 • 4 maanden
 • Deze module is een onderdeel van: Hbo Theologie in Zwolle (deeltijd)
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Levensbeschouwelijk ondernemerschap
Introductie

Wat leer jij straks in deze module?

Het werkveld vraagt steeds vaker om ondernemende levensbeschouwelijke werkers, zowel zelfstandig als binnen een organisatie. In de bachelormodule Levensbeschouwelijk ondernemerschap bij Windesheim in Zwolle leer je hoe je je eigen onderneming opzet en runt. Of hoe je bedrijfsplannen maakt voor een organisatie. Thema’s als filosofie, theologie en ethiek van ondernemen komen aan bod. Maar ook met onderwerpen als financiën, marketing en het vormgeven van je eigen onderneming ga je volop aan de slag.

Download flyer(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

7 lesdagen van 6,5 uur
Woensdag op onze campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van erkende bachelors. In dit geval de bachelors Hbo Theologie en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Bekijk alle losse modules van Hbo Theologie
Bekijk alle losse modules van de lerarenopleiding

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

 • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
 • Zijn onderdeel van erkende opleidingen
 • Volg je samen met reguliere studenten
 • Gaan over een afgebakend onderwerp
   
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

In deze module leer je niet alleen van de docenten van wie je les krijgt: omdat je de module samen met onze studenten en vakgenoten volgt, is er tijdens de hbo-module volop ruimte om kennis en ervaring met elkaar te delen en uit te wisselen. Een win-winsituatie dus!

Na afloop van de module Levensbeschouwelijk ondernemerschap kun je een bedrijfsplan opstellen, kansen zien én ze ook benutten. Je beschikt over een ondernemershouding en verbindt levensbeschouwing met ondernemerschap.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 4 september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 1.800,- voor de hele module. 

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch