Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Theologische verdieping in de praktijk 1 en 2

 • Deeltijd
 • € 3600,00
 • Module
 • Februari
 • Zwolle
 • 4 maanden
 • Deze module is een onderdeel van: Hbo Theologie in Zwolle (deeltijd)
Banner image

Is deze module echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Theologische verdieping in de praktijk
Introductie

Wat leer jij straks in deze module?

Wil jij je voorbereiden op een loopbaan in de kerk? En wil je jouw kennis van de Bijbel en theologie verdiepen? Volg dan deze module uit het aanbod van de twee bachelors Hbo Theologie en Godsdienst en Levensbeschouwing en vergroot hiermee jouw theologische bagage. Je komt in aanraking met zes theologische disciplines. Van het Oude tot het Nieuwe Testament en van de kerkelijke geschiedenis tot beroepsethiek. Na Theologische verdieping in de praktijk ben jij klaar voor een loopbaan in de kerk.

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

16 lesdagen van 7 uur
Woensdag op onze campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van erkende bachelors. In dit geval de bachelors Hbo Theologie en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Bekijk alle losse modules van Hbo Theologie
Bekijk alle losse modules van de lerarenopleiding

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

 • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
 • Zijn onderdeel van erkende opleidingen
 • Volg je samen met reguliere studenten
 • Gaan over een afgebakend onderwerp
   
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Je doet meer kennis op van de Bijbel en theologie door je te verdiepen in zes theologische disciplines. Kennis die je straks nodig hebt voor jouw loopbaan in de kerk, als kerkelijk werker of als je je voorbereidt op het predikantschap.

Beide minors die deel uitmaken van deze module zijn verplicht als je je wilt laten registreren in het register van Kerkelijk Werker in de PKN. Maar ook als je je op het predikantschap voorbereidt bij gemeenten die zijn aangesloten bij de Unie van Baptistengemeenten of bij de Molukse Evangelische Kerk, heb je de kennis uit deze bachelormodule nodig.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 5 februari 2025 Aanmelden
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 3.600,- voor Theologische Verdieping 1 & 2. Je kunt de modules ook onafhankelijk van elkaar volgen. Dan zijn de kosten €1800,-

Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.