Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Levensbeschouwelijke presentie

  • Deeltijd
  • Module
  • 2 maanden
  • Deze module maakt onderdeel uit van: Hbo Theologie in Zwolle (deeltijd)
Banner image
Introductie

Wat leer jij straks in deze module?

Wil je je verdiepen in betekenisvolle zorg of hulp? De presentiebenadering is een manier van werken waarbij de afstemming tussen jou en jouw cliënt de basis is voor hulp en steun. Met de module Levensbeschouwelijke presentie bij Windesheim in Zwolle lever jij als professional een bijdrage aan het welzijn en de zingeving van mensen binnen diverse contexten: in de maatschappij, in de buurt en in de zorg. Je volgt een losse module uit onze bacheloropleiding. Ga je later de hele opleiding volgen, dan heb je deze dus al afgerond!

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

6 lesdagen van 4 uur en 1 dag excursie
Woensdag op onze campus in Zwolle

Flexibel modules volgen

Flexibel onderwijs

Door flexibel onderwijs te volgen kun je stapelen tot een volledig diploma. Of je kiest een of twee modules uit die passen bij wat je wilt leren. Zo voer jij de regie en stippel je zelf de eindbestemming en tijdsduur van jouw leerroute uit. Een module komt altijd uit het aanbod van erkende bachelors. In dit geval de bachelors Hbo Theologie en de Lerarenopleiding Godsdienst en Levensbeschouwing

Bekijk alle losse modules van Hbo Theologie
Bekijk alle losse modules van de lerarenopleiding

Doe een stukje studie

Jij kiest welke modules je volgt én wanneer. Dit houdt in dat een opleiding in stukjes is geknipt en dat je je in een onderwerp verdiept waarmee jij straks de meeste winst behaalt, voor jezelf en/of jouw organisatie. Onze modules:

  • Zijn flexibel mét de optie om te stapelen
  • Zijn onderdeel van erkende opleidingen
  • Volg je samen met reguliere studenten
  • Gaan over een afgebakend onderwerp
     
Dit levert de module je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een module bij Windesheim in Zwolle doe jij precies die extra kennis en bagage op waarmee jij weer verder kunt met én in je werk.

Na de module Levensbeschouwelijke presentie kun jij vanuit een houding van presentie op hbo-niveau verdieping bieden op het gebied van zingeving of van levensbeschouwing. Hiermee kun je bijdragen aan het welzijn van mensen binnen diverse maatschappelijke, buurt- en zorgcontexten.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de module?

Je betaalt € 1.800,- voor de hele module. Met ingang van 1 september 2024 worden de prijzen van onze modules verhoogt. Deze aanpassing wordt veroorzaakt door stijging van loon- en materiaalkosten.

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.
 

Alles over je financiering

Praktisch