Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Dienstverlening en Producten (D&P)

  • Deeltijd
  • € 5145,00
  • Cursus
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Dienstverlening en Producten (DenP)
Introductie

Wat leer jij straks bij in deze cursus?

In het vmbo wordt gewerkt met beroepsgerichte profielen. Eén van deze profielen is Dienstverlening en Producten (D&P). Dit is een breed georiënteerd profiel waarbij leerlingen kennismaken met meerdere werkvelden. In deze cursus ontwikkel jij je tot didactisch ontwerper en loopbaanbegeleider voor het vmbo-profiel D&P. Je leert innovatief onderwijs te ontwerpen, gericht op talentontwikkeling van je leerlingen. Activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatiebegeleiding vormen een essentieel onderdeel van dit materiaal. Je leert in cocreatie met collega's, bedrijven, instellingen en mbo uitdagend onderwijs te ontwerpen.

Download folder(opent in nieuw tabblad)   Open avond

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Aantal cursusdagen hangt af van aantal modules
Lessen op dinsdag: fysiek op onze campus in Zwolle of online.

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een cursus bij Windesheim doe je precies die extra kennis en bagage op waarmee je weer verder kunt in je werk. Onze docenten staan met één been in het onderwijs en met één been in de praktijk: de kennis die je opdoet, is dus altijd up-to-date. 

In de verschillende modules professionaliseer je jezelf en doe je de expertise op waarmee je straks boven de stof komt te staan, zowel vakinhoudelijk als vakdidactisch. Je weet hoe je je kennis aan vmbo-leerlingen overdraagt en hoe je een veilige leersetting creëert. En met de didactische kennis die je in deze cursus opdoet, weet je hoe je het leerproces moet begeleiden.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle 1 september 2024 Aanmelden
Kosten

Wat kost de cursus?

Op basis van een intake kijken we welke modules je nodig hebt. We stellen dan een maatwerkprogramma met je op. De intake (€ 1.050,-) is niet verplicht, maar wel aan te raden als je een aantal onderdelen al denkt te kunnen aantonen. Je betaalt maximaal € 5.145,- als je het gehele programma volgt. 

Wanneer je slechts 1 losse module wilt volgen neem dan contact op met professionaliseringBE@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Wist je al dat er opties zijn om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Mail met Jurrian Bijsterbosch, accountmanager voor cursussen op het gebied van educatie.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Differentiëren en Passend Onderwijs

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Teaser image

Media, Vormgeving en ICT (MVI)

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Bijscholing Produceren, Installeren en Energie (PIE)

Deeltijd, Cursus