Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Dienstverlening en Producten (D&P)

  • Deeltijd
  • € 4595,00
  • Cursus
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Home(opent in nieuw tabblad) / Opleidingen(opent in nieuw tabblad) / Dienstverlening en Producten (DenP)
Introductie

Wat leer jij straks bij in deze cursus?

In het vmbo wordt gewerkt met beroepsgerichte profielen. Eén van deze profielen is Dienstverlening en Producten (D&P). Dit is een breed georiënteerd profiel waarbij leerlingen kennismaken met meerdere werkvelden. In dit traject ontwikkel jij je tot didactisch ontwerper en loopbaanbegeleider voor het vmbo-profiel D&P. Je leert innovatief onderwijs te ontwerpen, gericht op talentontwikkeling van je leerlingen. Activiteiten op het gebied van loopbaanoriëntatiebegeleiding vormen een essentieel onderdeel van dit materiaal. Je leert in co-creatie met collega's, bedrijven, instellingen én mbo uitdagend onderwijs te ontwerpen.

Download folder(opent in nieuw tabblad)   Open avond

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Aantal cursusdagen hangt af van aantal modules
Lessen op dinsdag: fysiek op onze campus in Zwolle of online.

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

De bijscholing Dienstverlening en Producten leidt in de volgende gevallen tot een D&P-bevoegdheid:

  • Je hebt een tweedegraadslerarenopleiding afgerond voor een niet-beroepsgericht vak. Je hebt voldaan aan de eindtermen van het bijscholingstraject. Je hebt ten minste 2 jaar werkervaring in de afdelingsvakken, intra- of intersectorale programma’s en/of in het profielvak D&P in de periode tot 1 augustus 2018. Wat betreft de bevoegdheid geldt dat er een individuele (gesloten) aanvraag voor een bekwaamheidserkenning moet worden gedaan bij DUO(opent in nieuw tabblad).
  • Je hebt een beroepsgerichte lerarenopleiding en je hebt voldaan aan de eindtermen van de bijscholing. De bevoegdheid is er vanuit rechtswege als je de bijscholing hebt afgerond en als je beschikt over een van de getuigschriften die voor D&P zijn opgenomen in de conversietabel.
Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Op basis van een intake kijken we welke modules je nodig hebt. We stellen dan een maatwerkprogramma met je op. De intake (€ 935,-) is niet verplicht, maar wel aan te raden als je een aantal onderdelen al denkt te kunnen aantonen. Je betaalt maximaal € 4.595,- als je het gehele programma volgt. 

Wanneer je slechts 1 losse module wilt volgen neem dan contact op met professionaliseringBE@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Wist je al dat er opties zijn om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Bel of mail Emile Schütte, accountmanager voor cursussen op het gebied van educatie.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Differentiëren en Passend Onderwijs

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Media, Vormgeving en ICT (MVI)

Deeltijd, Cursus

Bijscholing Produceren, Installeren en Energie (PIE)

Deeltijd, Cursus