Groepje studenten in het mediacentrum

Verkorte opleiding tot registercoach voor LVSC geregistreerde Supervisoren

Geregistreerd en geaccrediteerd door De Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching

Ben je geregistreerd supervisor en coach je ook? Leer de competenties inzetten die je als supervisor in huis hebt.

In het kort

Ben je een geregistreerd supervisor, geef je supervisie en wil je aan de slag met coaching in jouw organisatie? Bij deze opleiding kijk je naar de organisatiecontext en hoe je deze kunt betrekken bij het coachgesprek. Daarnaast leer je met welke methodieken je kunt aansluiten bij de vraag van de klant.

Lees meer over de opleiding

Criteria voor deelname

Deze opleiding is geschikt voor geregistreerde supervisors die een LVSC geregistreerde Supervisorenopleiding hebben gevolgd. Steeds meer supervisoren verzorgen ook coaching naast supervisie. Tijdens deze opleiding kun je je in korte tijd ontwikkelen tot coach. 

Lees meer over het studieprogramma

Lesdagen en -tijden

De opleiding heeft een doorlooptijd van 6 maanden. De vaste lesdag is donderdag van 9.30-16.30 uur. De opleiding is onderdeel van de Supervisorenopleiding, maar kunt u als los onderdeel volgen. De docenten zijn ervaren in zowel supervisie als coaching. De werkvormen zijn divers en er wordt veel geoefend om het coachingsvak je eigen te maken.

Meer praktische informatie

Op maat en incompany

Windesheim kan deze opleiding ook incompany en op maat verzorgen. Jouw vraag is daarbij ons uitgangspunt. Wil je hier meer over weten?

Bekijk de mogelijkheden