Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Media, Vormgeving en ICT (MVI)

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 1 jaar
Banner image

Is deze cursus echt iets voor jou?

Meld je aan voor een intake-maatwerkgesprek
Introductie

Wat leer jij straks bij in dit maatwerktraject?

Binnen het vmbo wordt gewerkt met de beroepsgerichte profielen. Een van deze profielen is Media, Vormgeving en ICT (MVI). Wil jij lesgeven in het vmbo beroepsprofiel MVI én ben jij in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid? Of geef jij al lessen MVI en wil jij je verdiepen? Dan is het maatwerktraject Media, Vormgeving en ICT wat voor jou!

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

De invulling van dit traject wordt afgestemd op jouw behoefte en kennisniveau

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een cursus bij Windesheim doe jij precies die extra kennis en bagage op waarmee jij weer verder kunt met én in je werk. Onze docenten staan met één been in het onderwijs en met één been midden in de praktijk: de kennis die je opdoet is dus altijd up-to-date. Na het halen van je certificaat kun je (verder gaan met) lesgeven in Multimediale Vormgeving en ICT binnen het vmbo. Een mooie aanvulling voor op je cv dus! 

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is dit traject je op het lijf geschreven? Er is geen vaste startdatum voor dit maatwerktraject. In overleg worden data besproken en vastgelegd in het scholingsplan. Meld je aan via professionaliseringBE@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Kosten

Wat kost de cursus?

Op basis van intake wordt een scholingstraject bepaald. Afhankelijk van het afgesproken traject zijn de kosten maximaal € 3.740,-. Dit traject Incompany? Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan via Jacqueline van Lieshout(opent in nieuw tabblad).

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Naast het traject voor de individuele leraar kun je dit scholingstraject (gedeeltelijk) ook volgen via Incompany op de eigen school. We bespreken graag welke wensen je hebt en hoe wij jouw school  kunnen helpen een groep docenten op te leiden voor MVI. Bel hiervoor met het Windesheim Informatiecentrum voor meer informatie of neem contact op met Jacqueline van Lieshout. 

Praktisch

Heb je nog vragen?

App, bel of mail ons.
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur.

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Teaser image

Bijscholing Produceren, Installeren en Energie (PIE)

Deeltijd, Cursus

Teaser image

Dienstverlening en Producten (D&P)

Deeltijd, Cursus in Zwolle

Teaser image

Toetsdeskundige

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle