Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toetsdeskundige

  • Deeltijd
  • € 2680,00
  • Post-hbo
  • September
  • Zwolle
  • 1 jaar

Is deze post-hbo echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Welke stap zet jij met deze post-hbo?

Ben jij leraar en wil je leren hoe je toetsen kunt inzetten om het leren van je leerlingen te bevorderen? In onze post-hbo-opleiding Toetsdeskundige leer je verschillende toetsvormen kennen, ontwikkelen en inzetten in jouw onderwijspraktijk. Denk aan portfolio's, peer-assessments, groepsopdrachten, maar ook aan schriftelijke toetsvormen. Deze opleiding sluit aan bij de laatste trends op het gebied van opbrengstgericht werken.

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Je hebt 7 lesdagen van elk 3,5 uur
Dinsdag op onze campus in Zwolle

Dit levert de post-hbo je op

Dit voeg je toe op je cv

Met een post-hbo bij Windesheim doe jij precies díe extra kennis en bagage op waarmee jij weer verder kunt met en in je werk. Na deze opleiding ben jij dé professional die toetsen kan inzetten als didactisch middel om het leer- en ontwikkelrendement van leerlingen te verhogen. Je ontvangt het post-hbo-certificaat Toetsdeskundige.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de post-hbo?

Je betaalt € 2.680,- voor de hele post-hbo. 

Wist je dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal voor jou mogelijk is.
 

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze post-hbo-opleiding straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Da kan! Bel of mail Emile Schütte, accountmanager Educatie.

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Differentiëren en Passend Onderwijs

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Positive Behavior Support opleidingen

Deeltijd, Cursus

Hoogbegaafdheids-specialist

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle