Technische Bedrijfskunde (2-jarige Associate degree)

Modulair, in deeltijd

Wil jij je kennis verbreden en competenties voor leidinggevende, teamleider, assistent manager of werkvoorbereider verder ontwikkelen? Dan is de modulereeks van de tweejarige Associate degree Technische Bedrijfskunde iets voor jou.

In het kort

Samen bepalen we jouw beste studieroute die bijdraagt aan het behalen van je doel. Dat kan een associate degree diploma zijn, specifieke kennisontwikkeling of een bacheloropleiding. Windesheim biedt programma’s aan die aansluiten op jouw werkomgeving, ervaringen en ambities. 

Lees meer over de opleiding

De lestijden

Het tweejarige studieprogramma is opgebouwd uit modules van een half jaar. Als je start in september zijn de colleges op donderdag van 12.30 – 20.30 uur (inclusief pauzes). Start je in februari? Dan heb je les op dinsdag. Je doet veel aan zelfstudie, maar ook aan groepswerk.

Lees meer over de lestijden en studielast

Relatie met de praktijk

Met onze vernieuwde aanpak van het onderwijs is jouw werkkring je belangrijkste leergebied. Je voert er praktijkopdrachten uit en past nieuw verworven kennis toe. Onze docenten stimuleren en begeleiden je in jouw professionele ontwikkeling binnen je werkveld.

Lees meer over jouw toekomstperspectief

Korting op je collegegeld

Wanneer je de Ad Technische Bedrijfskunde volgt, betaalt de overheid vaak een deel van de kosten. Bedrijven, aangesloten bij het A+O fonds, profiteren ook nog van een fikse korting!

Bekijk het aanbod