Volwassene voor een digitaal scherm

Master Educational Needs

Negen specialisaties | vier lesplaatsen | deeltijd | e-learning | premaster | los te volgen modules | masterclasses

Je bent een goede leraar of leidinggevende en je hebt ideeën over hoe het onderwijs nog beter kan. Ontwikkel je met de Master EN tot een onderwijsexpert op het gebied van gedrag, leren, begeleiden of leiderschap.

Praktijkgericht, kleinschalig, flexibel en intensief

Je studeert in een flexibele leeromgeving. Je scope is gefundeerd bijdragen aan duurzame onderwijsontwikkeling in je eigen praktijk. Deze eigen praktijk bestudeer je vanuit nieuwe perspectieven vanuit de centrale vraag: ‘wat werkt voor wie en waarom? Je persoonlijke ontwikkeling wordt intensief begeleid in kleine groepen. Het waarderen van diversiteit is daarbij je basis voor het samen leren.

Lees meer over de opleiding

Deeltijd of e-learning

Er zijn negen leerroutes, waarvan je er één kiest. Zo kun je je specialiseren in de richting die het beste past bij jouw werkveld en interesses. Alle leerroutes kun je in deeltijd volgen, sommige echter ook in e-learning. Je kunt de master volgen in Zwolle, Groningen, Enschede en Almere. Je maakt zelf een keuze voor de lesplaats.

Lees meer over de mogelijkheden

Premaster, losse modules en masterclasses

Wil jij de Master Educational Needs volgen, maar wil je eerst ervaren hoe het is? Neem dan deel aan de premaster met meerdere modules, of volg een losse module. Op het moment dat je kiest voor de volledige masteropleiding, krijg je vrijstelling voor reeds behaalde modules.

Lees meer over de premaster, losse modules en masterclasses

Karin en Rosalie vertellen over hun ervaringen met MEN