Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Erika Diender nieuw lid College van Bestuur Windesheim

    28 juni 2022
Home(opent in nieuw tabblad) / Erika Diender nieuw lid College van Bestuur Windesheim

Met ingang van 1 oktober a.s. wordt Erika Diender (53 jaar) lid van het College van Bestuur (CvB) van Windesheim. Zij volgt Inge Grimm op, die sinds 15 april CvB-voorzitter is.

Anne Flierman, voorzitter van de Raad van Toezicht van Windesheim: “Met Erika Diender krijgt Windesheim een gedreven en enthousiaste bestuurder met brede kennis van en veel ervaring met het onderwijs. Hierdoor heeft zij goed zicht op de maatschappelijke context en vraagstukken en begrijpt zij de complexiteit van (transitie)processen in het onderwijs. DatErika Diender wordt lid van het CvB van Windesheim per 1 oktober 2022 maakt dat wij er alle vertrouwen in hebben dat Erika de komende jaren een grote bijdrage kan leveren aan het verder brengen van de strategische koers met de eigen leerroute.”  

De afgelopen 4,5 jaar was Erika Diender werkzaam als voorzitter van het College van Bestuur van Quadraam, een onderwijsgroep in Gelderland met 14 VO-scholen en ca 1.500 medewerkers. Zij begon in 2014 bij Quadraam als lid van het College van Bestuur, nadat ze bijna 5 jaar als commissaris bij politiekorps regio IJsselland had gewerkt.

Bekend terrein
Windesheim is voor Erika bekend terrein; van 1993 tot 2009 bekleedde zij diverse functies bij verschillende onderdelen van de hogeschool. Erika Diender: “Ik draag Windesheim een warm hart toe. Wat bijzonder om nu deze prachtige kennisinstelling, die actief is in twee verschillende regio’s, samen met Inge Grimm te mogen besturen. Ik kijk ernaar uit!” 

Erika Diender is door de Raad van Toezicht benoemd voor een periode van 4 jaar. 

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Persvragen?

Stel ze aan Myrthe Honingh
Woordvoering algemeen

Laatste nieuws

Arend Runia benoemd als directeur domein Bewegen & Educatie

1 juni 2023

TechForFuture: 10 jaar innovatie en samenwerking in de maakindustrie

30 mei 2023

Windesheim heeft meest tevreden studenten van alle brede hogescholen van Nederland

30 mei 2023

Evita Logtenberg (19) is Windesheims beste studentondernemer

23 mei 2023

Waarom ad’s volgens Jacco Vonhof de toekomst van het onderwijs zijn

22 mei 2023