Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Inge Grimm nieuwe voorzitter College van Bestuur Windesheim

    7 april 2022
Home(opent in nieuw tabblad) / Inge Grimm nieuwe voorzitter College van Bestuur Windesheim

Met ingang van 15 april is Inge Grimm de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Windesheim. Zij volgt Henk Hagoort op die per 1 februari de overstap naar de VO-raad maakte. 

“Met Inge Grimm krijgt Windesheim een bestuursvoorzitter die zeer gemotiveerd is om vanuit haar nieuwe rol de ingezette strategische koers voort te zetten en de sterke regionale positie van Windesheim in onderwijs en onderzoek zowel in Almere als Zwolle verder uit te Inge Grimmbouwen. “Wij zijn zeer verheugd om haar benoeming te kunnen aankondigen en stellen nu snel de vacature voor het tweede collegelid open”, aldus Anne Flierman, voorzitter van de Raad van Toezicht van Windesheim. 

De afgelopen 4,5 jaar heeft drs. Inge Grimm MBA als lid van het College van Bestuur de domeinen Business, Media en Recht (BMR) en Techniek  in portefeuille gehad, evenals de thema’s Onderzoek, Financiën, Huisvesting, Studentenzaken, ICT en HR. Naast haar bijdrage aan de uitwerking van de strategische koers bouwde zij in de regio Zwolle de afgelopen jaren een groot netwerk op en zette - naast het onderwijs - het onderzoek van Windesheim nog meer op de kaart. Anne Flierman: “Wij zijn er van overtuigd dat Inge met haar ervaring, daadkracht, grote betrokkenheid én realiteitszin de juiste persoon is om vanuit de voorzittersrol verder te werken aan alle uitdagingen en opgaven van de hogeschool in Almere en Zwolle.”

Inge Grimm: “Windesheim is een prachtige hogeschool met enorm betrokken medewerkers. We staan voor toponderwijs en -onderzoek voor onze studenten en voor de bedrijven waarmee we in onze regio’s volop samenwerken. Ik kijk er erg naar uit om de komende jaren dit samen verder uit te bouwen!”

Nieuwe vacature 
Er is nu een vacature ontstaan voor een lid College van Bestuur. Deze vacature wordt op zeer korte termijn zowel intern als extern opengesteld.

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Persvragen?

Stel ze aan Myrthe Honingh
Woordvoering algemeen

Laatste nieuws

Arend Runia benoemd als directeur domein Bewegen & Educatie

1 juni 2023

TechForFuture: 10 jaar innovatie en samenwerking in de maakindustrie

30 mei 2023

Windesheim heeft meest tevreden studenten van alle brede hogescholen van Nederland

30 mei 2023

Evita Logtenberg (19) is Windesheims beste studentondernemer

23 mei 2023

Waarom ad’s volgens Jacco Vonhof de toekomst van het onderwijs zijn

22 mei 2023