Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Digitale werkplaats Flevoland helpt mkb-bedrijven met digitaliseren

    6 april 2021
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Digitale werkplaats Flevoland helpt mkb-bedrijven met digitaliseren

Digilab Flevoland is onlangs van start gegaan. 1400 studenten van Windesheim Almere, ROC van Flevoland en ROC Friese Poort helpen de komende drie jaar 300 mkb-bedrijven in Flevoland met digitalisering. Het gaat daarbij om vraagstukken over online marketing, data-analyse of automatisering.

Beter en sneller 
Digilab Flevoland richt zich op mkb-bedrijven in de regio Flevoland en helpt deze mkb'ers beter en sneller te digitaliseren én wil de aansluiting tussen het bedrijfsleven en het onderwijs versterken. Studenten met verschillende studierichtingen zoals ICT, bedrijfskunde, economie en e-commerce werken met elkaar aan concrete vraagstukken van ondernemers. Docenten begeleiden hen. Digilab Flevoland helpt op deze wijze ondernemers bij het oplossen van hun vraagstukken en biedt studenten de gelegenheid om bij bedrijven in de regio te leren. 

Deelname is gratis 
Deelname aan digilab Flevoland is gratis. Wel wordt als tegenprestatie een inzet in tijd (± 1 uur/week) gevraagd om kennis over het bedrijf te delen met de studenten. Het is echter niet nodig om de studenten te begeleiden bij de digitalisering zelf.  

Deelnemen kan op ieder moment 
Digilab Flevoland heeft het hele jaar door plek voor ondernemers. Het startmoment en de duur van deelname aan het Digilab worden in overleg afgestemd. 

Contact 
Meer weten over digilab Flevoland of het maken van een afspraak voor een vrijblijvende intake? Stuur een mail naar info@digilabflevoland.nl(opent in nieuw tabblad) of kijk op www.digilabflevoland.nl(opent in nieuw tabblad).
Bram Loog, projectleider namens Windesheim, helpt ondernemers graag om samen de mogelijkheden te verkennen. Bel 088-469 77 85 of mail b.loog@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Delen via:

Vragen over dit nieuwsbericht?

Stel ze aan de Newsroom via newsroom@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)

Laatste nieuws

Teaser image

'Zonder ervaringskennis slaat beleid vaak de plank mis'

19 september 2023
Teaser image

Festivals als podium voor rubberrecycling

27 juli 2023
Teaser image

Opleiding Logopedie en Connect maken zich samen sterk voor een mooi maar ondergewaardeerd vak

13 juli 2023
Teaser image

Lector Sui Lin Goei wordt boegbeeld van de Nationale Wetenschapsagenda

11 juli 2023
Teaser image

EBBE; engineers die zorgen voor een duurzame toekomst

6 juli 2023