Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Ellen de Bruin wint Windesheim Flevopenning 2020

  • 24 februari 2020
Banner image
Home(opent in nieuw tabblad) / Ellen de Bruin wint Windesheim Flevopenning 2020

ALMERE - Ellen had een duidelijke opdracht: ‘Help ons het complexe pharmaceutical packaging proces te verbeteren’. De recent afgestudeerde associate degree student Officemanagement nam de knelpunten eens goed onder de loep. Haar oplossingen zijn zo goed ontvangen dat ze meteen zijn geïmplementeerd en afgelopen vrijdag zijn bekroond met een Flevopenning.

Erkenning én stimulans
Het Ondernemersgala vond dit jaar plaats op een bijzondere locatie, namelijk Lelystad Airport. Ellen kon vanwege een al lang geplande skivakantie niet aanwezig zijn bij de uitreiking van de Flevopenning. Daarom nam begeleidend docent Nicolette van Ham de prijs in ontvangst. Dankzij een live-verbinding met Oostenrijk kon Ellen toch het applaus in ontvangst nemen voor haar bijzondere prestatie: ‘Ik had niet verwacht dat ik zou winnen, stond er eigenlijk open in, maar het is super gaaf! Het was leuk dat ik via Skype alles heb kunnen volgen’.

‘Ik wilde écht het beste advies uitbrengen’
Ellen volgde haar Comakership bij een grote farmaceutische organisatie in Olst. ‘Er werd gebruik gemaakt van een fysiek formulier om bepaalde producten aan te vragen. Het formulier ging langs diverse afdelingen en vestigingen, waarbij knelpunten naar voren kwamen. Ik heb zoveel mogelijk betrokkenen geïnterviewd, zodat ik een goed beeld kreeg van situatie. Ik wilde écht het beste advies uitbrengen.’ En dat heeft Ellen gedaan. Haar frisse blik en advies sloten zo goed aan bij de wensen van het bedrijf dat het is overgenomen en inmiddels geïmplementeerd. Het proces is gedigitaliseerd en er is een enorme tijdswinst gerealiseerd.

Ellen de Bruin

Ondernemingszin
Elly van Wageningen, juryvoorzitter en wethouder in Lelystad, overhandigde de penning: ‘De jury zag in het onderzoek van Ellen alle criteria waar naar gekeken wordt bij deze verkiezing terugkomen: het is inmiddels toegepast waardoor de grote meerwaarde voor het bedrijf direct duidelijk is, het getuigt van ondernemendheid en is overtuigend en goed onderbouwd geschreven. De jury was onder het indruk van het hoge niveau van de tweejarige associate degree-studie”. Naast een wisseltrofee ontving Ellen ook een prijsbedrag van € 1000,- dat ter beschikking is gesteld door de gemeente Almere.

Delen via:

Vragen?

Stel ze aan Myrthe Honingh
Woordvoerder

Wat zoek je?

Direct naar

Events Windesheim Informatiecentrum

Laatste nieuws

Teaser image

Flevoland Monitor 2024: krapte vraagt om keuzes in de regio

25 april 2024
Teaser image

‘Sterk aan het Werk’ wint Bridge of Fame Award

25 april 2024
Teaser image

14 miljard aan potentie voor mkb beschikbaar

23 april 2024
Teaser image

Ad-opleiding hielp Deborah bij switch van toerisme naar zorg

19 april 2024
Teaser image

Meer impact met onderzoek door samenwerking

18 april 2024