Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Interessegebieden

Banner image
Interessegebieden

Vind de studie die bij je past

Het vinden van een geschikte studie kan best lastig zijn. Wat vind je leuk en welke opleiding hoort daar dan bij? Ontdek per interessegebied welke opleidingen we hebben.

Jij hebt een passie voor bewegen en sport. Misschien wel in combinatie met onderwijs of met gezondheid en welzijn. Jij wilt ontdekken hoe je om moet gaan met groepsdynamiek, hoe je een school sportief en gezond kunt maken. Of je wilt leren hoe je iemand door beweging zich beter kan laten voelen. Herkenbaar? Check dan onze opleidingen binnen het interessegebied Bewegen en Sport.

Bewegen en Sport in Almere

Bewegen en Sport in Zwolle

Lokt de financiële wereld je? Beginnen jouw handen te jeuken om aan de slag te gaan met complexe vraagstukken binnen een organisatie? Of wil je liever meer de marketing kant op? Dan zijn onze opleidingen binnen het interessegebied Economie, Management en Recht precies wat jij zoekt.

Economie, Management en Recht in Almere

Economie, Management en Recht in Zwolle

Ben jij de eerste die fake news ontmaskert? Of wil je weten hoe je de wereld vangt in tekst of beeld door de juiste toon en snaar te raken? Van mediawijsheid tot mediablunders, alles komt aan bod. Communiceren kun je leren, van studeren tot creëren. Spreekt dit je aan? Dan zit je hier goed! 

Journalistiek en Communicatie in Almere

Journalistiek en Communicatie in Zwolle

Logistiek, elk bedrijf heeft ermee te maken. Dus volop kansen voor een uitdagende functie! Maar welke kant ga je op: de transportkant, of liever de economische? Bekijk deze video(opent in nieuw tabblad) om erachter te komen wat de verschillen tussen de opleidingen zijn en welke opleiding het beste bij jou past. 

Logistiek in Almere

Logistiek in Zwolle

Heb jij het in je om voor mensen te zorgen? Dit interessegebied is erg breed. Kies er bijvoorbeeld voor om met jongeren te werken óf juist met ouderen, cliënten met een licht verstandelijke beperking of verslavingsproblemen. Of misschien heb je dit wel zelf ervaren en wil je dit omzetten naar het helpen van anderen. Er is veel mogelijk! 

Gezondheid en Welzijn in Almere

Gezondheid en Welzijn in Zwolle

Wil jij straks voor de klas staan en de volgende generatie opleiden? Check dan het interessegebied Onderwijs. Na één van onze lerarenopleidingen heb jij het gereedschap in handen dat je straks nodig hebt als kersverse leraar. 

Onderwijsopleidingen in Almere

Onderwijsopleidingen in Zwolle

Wil jij graag apps bouwen, mooie gebouwen ontwerpen of jouw passie voor techniek combineren met het onderwijs? De veranderingen in de techniek gaan razendsnel en er is geen vakgebied zo veelzijdig als Techniek en ICT. Ben jij dé voorloper en heb je goede technologische ideeën? Van informatietechnologie tot security, je vindt jouw opleiding binnen dit interessegebied.

Techniek en ICT

Raak jij geïnspireerd door religie, ben je bezig met zingevingsvraagstukken in onze maatschappij? In het interessegebied Theologie en Levensbeschouwing vind je diverse opleidingen waarin je onderzoekt wat de relatie is tussen mens en cultuur, samenleving, geloof en zingeving. Momenteel bieden we deze opleidingen alleen in Zwolle aan. 

Theologie en Levensbeschouwing opleidingen

Waarom Windesheim? Locaties