Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toelating master Psychomotorische Therapie

  Wil jij starten in september?

  Meld je dan snel aan!

  Mag je starten?

  Wil jij die (volgende) stap zetten? Meld je dan aan voor dé master die jou straks die stap laat zetten. Maar je wilt natuurlijk eerst weten, mag je starten? Als je een hbo-diploma in het vakgebied hebt, kun je meestal met een master starten. Vaak geldt er ook een werk(ervarings)eis. Want door de verbinding van werk en studie, neemt het praktijkgerichte karakter van de master toe. Lees hieronder hoe het zit bij de master Psychomotorische Therapie.

  Vooropleiding en werkervaring

  Hoe zit het bij de master Psychomotorische Therapie?

  Ontdek welke vooropleiding je nodig hebt en of er nog extra eisen zijn om te mogen starten

  Intake

  Intakegesprek

  Wij vinden het belangrijk dat de studie die je kiest bij jou en je situatie past. Starten met een deeltijdmaster betekent vaak dat je werk, privé en studie intensief combineert. Daarom houden we samen een intake. Dit helpt je bij het nemen van een bewust besluit. We nemen de tijd om met je te spreken over jou als persoon, je verwachtingen én je match met de opleiding. Als je je aanmeldt via Studielink, ontvang je van ons een uitnodiging.
  Buitenlands diploma

  Buitenlands diploma

  Heb je je vooropleiding niet in Nederland gevolgd, maar in het buitenland? Prima! Geen enkel probleem als je diploma hetzelfde niveau heeft als een Nederlands hbo-diploma. Onze Studentenadministratie checkt of jouw diploma hieraan voldoet. Dat je goed Nederlands spreekt en verstaat is ook belangrijk om succesvol te studeren: stuur daarom ook een NT 2-certificaat (programma 2) mee met je diploma of neem deel aan ons taalonderzoek.

  Checklist buitenlands diploma