Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Toelating master Polymer Engineering

Banner image

Starten kan in februari en september

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Vooropleiding en werkervaring

Als je een hbo-bachelordiploma in het vakgebied hebt, kun je meestal met een master starten. Vaak geldt er ook een werk(ervarings)eis. Lees hieronder hoe het zit bij de master Polymer Engineering. Het eerstvolgende startmoment voor de master is september 2023.

Intake

Intakegesprek

Wij vinden het belangrijk dat de studie die je kiest bij jou en je situatie past. Starten met een deeltijdmaster betekent vaak dat je werk, privé en studie intensief combineert. Daarom houden we samen een intake. Dit helpt je bij het nemen van een bewust besluit. We nemen de tijd om met je te spreken over jou als persoon, je verwachtingen én je match met de opleiding. Als je je aanmeldt via Studielink, ontvang je van ons een uitnodiging.
Buitenlands diploma

Buitenlands diploma

Heb je je vooropleiding niet in Nederland gevolgd, maar in het buitenland? Prima! Geen enkel probleem als je diploma hetzelfde niveau heeft als een Nederlands hbo-diploma. Onze Studentenadministratie checkt of jouw diploma hieraan voldoet. Dat je goed Nederlands spreekt en verstaat is ook belangrijk om succesvol te studeren: stuur daarom ook een NT 2-certificaat (programma 2) mee met je diploma of neem deel aan ons taalonderzoek.

Checklist buitenlands diploma