Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Burgerschapseducatie docent

  • Deeltijd
  • € 3355,00
  • Cursus
  • September
  • Zwolle
  • 6 maanden

Is deze cursus echt iets voor jou?

Ontwikkel jezelf en meld je aan
Introductie

Wat leer jij straks bij in deze cursus?

Leerlingen of studenten bereiden zich voor op hun plek in de samenleving. Deze samenleving vraagt veel van hen. Burgerschapsvorming helpt jongeren na te denken over hun plek in de samenleving en hoe ze die zelf kunnen vormen. Burgerschapsvorming staat de laatste jaren steeds meer in de belangstelling. Als burgerschapsdocent ontwikkel je burgerschapsonderwijs én evalueer je de burgerschapslessen die gegeven worden.

Download folder(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

14 cursusdagen van 6 uur op de Campus in Zwolle
Praktijk 16 uur per week
Les op dinsdag

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Na de cursus Burgerschapseducatie ben jij straks dé expert op het gebied van burgerschapsonderwijs en -lessen. Je kunt leerlingen of studenten opleiden tot burgers die volwaardig deelnemen aan de maatschappij. Je hebt inhoudelijke expertise over burgerschapsonderwijs aan de hand van de geldende kaders in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs ontwikkeld.

Verder heb je een eigen visie op burgerschapsonderwijs ontwikkeld en ontwikkel en evalueer je burgerschapsonderwijs voor eigen lessen en de school. 

Startdata

Wanneer kun je starten?

Zwolle september 2023 Aanmelden
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 3.355,- voor de hele cursus.

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Mail Jannie Lensen, accountmanager Educatie

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Burgerschapseducatie coördinator

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle

Social Work in Zwolle (deeltijd en duaal)

Deeltijd & Duaal, Bachelor in Zwolle

Cultuurbegeleider

Deeltijd, Post-hbo in Zwolle