Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Open dag Almere

  Last-minute voorlichting

  Ben je er nog niet helemaal uit wat je wilt gaan studeren na de zomer? Wij bieden je een last-minute voorlichting aan op dinsdag 13 juni van 19.00 uur – 21.00 uur.

  Van alle opleidingen zal er deze avond iemand aanwezig om je vragen te beantwoorden. De voorlichting zal in de vorm van een informatiemarkt worden aangeboden. Op deze manier kun je heel laagdrempelig vragen stellen aan studenten en docenten.

  Aanmelden last-minute voorlichting(opent in nieuw tabblad)

  Goed om te weten: het liefst meld je je voor 1 mei aan bij een opleiding, maar bij Windesheim kun je je ook later aanmelden. Alleen bij de sportopleidingen moet je wel voor 1 mei aanmelden.

  Adres en parkeren

  Adres

  Gebouw de Landdrost, Hospitaaldreef 5, 1315 RC Almere
  Plan je route met Google Maps(opent in nieuw tabblad)

  Circus, Stadhuisstraat 18, 1315 HA Almere
  Plan je route met Google Maps(opent in nieuw tabblad)

  OV en parkeren

  Onze gebouwen zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Er stoppen meerdere bussen voor de deur en NS-station Almere Centrum is ongeveer 6 minuten lopen van de locaties.

  Je kunt tegen betaling parkeren in de Hospitaalgarage(opent in nieuw tabblad), Stadhuisgarage(opent in nieuw tabblad) of op parkeerterrein Hennepveld(opent in nieuw tabblad).

  Veelgestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  We hebben alle veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!