Man die aan het hardlopen is buiten

Contact

Meer weten over de master Physical Education and Sport Pedagogy? Neem contact op met Corina van Doodewaard via het Windesheim Informatiecentrum.

Open avond

Wil je docenten spreken over de master Physical Education and Sport Pedagogy? Op een open avond geven zij een antwoord op jouw vragen. We verwelkomen je graag.

Kijk wanneer de volgende open avond is

Meelopen

Interesse in de master Physical Education and Sport Pedagogy? Je kunt op sommige momenten meelopen zodat je de sfeer kunt proeven op de opleiding en kunt kennismaken met huidige studenten, hun ervaringen en onze docenten. Meld je aan door middel van onderstaande button.

aanmelden voor meelopen/proefstuderen

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen en cursussen, maar ook over de ontwikkelingen bij Windesheim. Meld je dan aan voor een van onze e-mailnieuwsbrieven. Je leest daarin ook meer over interessante congressen, debatten en andere evenementen die we organiseren.

Nieuwsbrief Sport en Bewegen
Nieuwsbrief Professionals
Nieuwsbrief Educatie

Volg ons op social media

Wij zitten natuurlijk ook op social media. Jij ook? Stel ons een vraag, praat mee of deel jouw foto of verhaal met ons!

Stel je vraag!

Via Twitter kun je ons vragen stellen over de opleidingen en cursussen van Windesheim. Maar ook over andere onderwerpen, zoals open dagen, meeloopdagen, beurzen, voorzieningen op de Campus.
Stel jouw vraag aan @wh_webcare en wij helpen je verder!

Volg ons op Twitter

Volg ons op Twitter via @windesheiminfo en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van opleidingen, cursussen, onderzoek, activiteiten en congressen.