Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Studie- en carrièrescan

  Banner image

  Wat is jouw waarde op de arbeidsmarkt?

  Sluiten jouw competenties en waarden aan bij je huidige arbeidsmarktpositie? Welke scholing maakt je kansrijk op de arbeidsmarkt? Ontdek het met onze studie- en carrièrescan.

  Bij de studie- en carrièrescan wordt de focus gelegd op het inventariseren van informatie over jouw werksituatie. Dat doen we op basis van een startgesprek en drie verschillende online testen. De scan geeft je inzicht in jouw positie op de arbeidsmarkt en geeft aan of jouw scholingsverleden up-to-date is. Tot slot bespreek je in een persoonlijk gesprek de uitkomsten met een studiekeuze- en loopbaancoach. 

  De scan is geschikt voor jou als je houdt van een feitelijke benadering van loopbaanbegeleiding en als je het belangrijk vindt om je keuzes af te stemmen op de vraag van de arbeidsmarkt.

  Wat kan ik verwachten? Kosten en locatie

  Wat kan ik verwachten?

  De studie- en carrièrescan bestaat uit drie stappen:

  1. Startgesprek met een coach.
  2. Invullen van digitale vragenlijsten.
  3. Onafhankelijk advies van een coach. 

  Tijdens het startgesprek achterhalen we samen met jou je beleving in je huidige functie en organisatie. Ook gaan we in op verwachtingen ten opzichte van je loopbaan en scholing en krijg je een instructie voor het invullen van de online scan.

  Vervolgens vul je thuis de scan in. Deze bestaat uit een drietal digitale vragenlijsten die je inzicht geven in carrièrewaarden: wat motiveert jou in je loopbaan? Competentie zelfbeoordeling: welke kerncompetentie wil je inzetten of verder ontwikkelen? Én een analyse van de arbeidsmarktkansen: op basis van je huidige functie en scholingsverleden wordt er een objectieve berekening gemaakt van de regionale en landelijke arbeidskansen.

  De derde stap in dit traject bevat een adviesgesprek. In een persoonlijk gesprek bespreek je de uitkomsten van de online rapportage met de studiekeuze- en loopbaancoach. In dit gesprek kijken we samen naar welke eerste acties, qua scholing en loopbaan, je kunt ondernemen om een sterke positie op de arbeidsmarkt te houden of dan wel te krijgen.

  Kosten en locatie

  Product/dienst Kosten
  Startgesprek Gratis
  Online vragenlijst + adviesgesprek € 180,-
  Vervolggesprek (optioneel) € 75,- per gesprek
  Beroepskeuzetest + nabespreking (optioneel) € 100,-
  Capaciteitentest + nabespreking (optioneel) € 175,-

  De gesprekken kunnen zowel op onze locatie in Zwolle plaatsvinden, als online via Skype of Microsoft Teams. Bij je aanmelding kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. 

  De betaling van de studie- en carrièrescan vindt plaats middels een factuur. Deze wordt verzonden aan het einde van het traject. In deze factuur wordt ook de optionele dienstverlening meegenomen.

  Aanmelden

  Aanmelden

  Wil jij je aanmelden voor een studie- en carrièrescan? Dat kan zowel in Almere als Zwolle. De gesprekken kunnen online plaatsvinden, via Skype of Microsoft Teams, of op locatie in Almere of Zwolle. Bij je aanmelding kun je aangeven waar je voorkeur naar uitgaat. 

  Contactgegevens Almere Contactgegevens Zwolle
  E-mail: ssc-almere@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) E-mail: scc-zwolle@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad)
  Telefoon: 088 469 6600 Telefoon: 088 469 9100

  Ook interessant voor jou

  Teaser image

  Studiekeuze- en loopbaanbegeleiding