Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Handleiding Studielink Algemeen

  Banner image

  Aanmelden voor een opleiding bij hogeschool Windesheim doe je via www.studielink.nl(opent in nieuw tabblad). Dit is de algemene handleiding.

  Inloggen Studielink

  Inloggen op Studielink

  Inloggen op Studielink doe je met je eigen DigiD gegevens. Vanaf heden is het inloggen op Studielink met DigiD alleen nog mogelijk met de DigiD app (via een smartphone of tablet) of een controle via sms (mobiele/vaste telefoon). De mogelijkheid om in te loggen met je DigiD gebruikersnaam is komen te vervallen.

  Gebruik een uniek e-mailadres om je aan te melden bij Studielink. Op dit email-adres ontvang je een activeringslink. Deze activeringslink is 2 dagen geldig. Laat deze niet verlopen.

  Aanmelden via Studielink

  Aanmelden via Studielink: Verzoek tot inschrijving indienen

  Ga naar www.studielink.nl(opent in nieuw tabblad) en log in met je eigen DigiD. 

  Vooropleiding

  Wanneer je vooropleidingsgegevens geregistreerd zijn bij DUO klik je op 'volgende'.

  Kies je studie

  Links op je scherm maak je de keuze voor Christelijke Hogeschool Windesheim. Vervolgens kies je het opleidingsniveau en de vorm (voltijd, deeltijd of duaal). Daarna zie je aan de rechterkant van het scherm de resultaten, kies hier de door jou gewenste opleiding.

  Opleidingsgegevens

  Check hier je gekozen opleidingsgegevens en let erop dat je de juiste locatie hebt gekozen. Kies bij de startdatum voor 1 september 2023.

  Instellingsvragen

  Beantwoord hier de vragen, check je antwoorden en bevestig deze.

  Bevestigen

  Controleer de gegevens en dien hier je verzoek tot inschrijving in. Scrol naar beneden en zet een vinkje bij 'ik heb alle gegevens gecontroleerd en deze zijn correct'. Daarna kun je op de button 'bevestigen' klikken en heb je een verzoek tot inschrijving ingediend. Direct hierna ontvang je een email van Studielink met daarin je studentnummer.

  Contact

  Vragen en contactgegevens

  Als je nog vragen hebt over je aanmelding dan kun je contact opnemen met de Studentenadministratie van Windesheim via studentenadministratie@windesheim.nl(opent in nieuw tabblad) of telefonisch op 088 - 469 9120 (maandag van 11.00 – 16.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur).

  Vragen over DigiD kun je rechtstreeks stellen bij de helpdesk DigiD, bereikbaar per mail info@digid.nl(opent in nieuw tabblad) of telefonisch op 088 - 123 65 55 (werkdagen van 8.00 – 22.00 uur).

  De meest gestelde vragen en antwoorden over het gebruik van Studielink vind je op de vraagbaak van Studielink(opent in nieuw tabblad).