Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Technisch hybride professional

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 1 jaar
Introductie

Wat leer jij straks?

Werk jij in de technieksector, maar wil jij ook graag je kennis en ervaring delen met de volgende generatie? Denk dan eens aan de opstapcursus voor technisch hybride professional. Als hybride professional kun jij twee werelden met elkaar verbinden. Je blijft namelijk werken in je huidige baan maar gaat dit combineren met een baan als docent. In deze opstapcursus krijg je een goed beeld van het werk als docent. Je ontwikkelt pedagogische en didactische vaardigheden en gaat die gelijk toepassen op een school. Jouw werkervaring is waardevol: je gaat na hoe je het onderwijs en het bedrijf waar je werkt beter met elkaar kunt verbinden. Bij de start van de cursus volgt er een intake met een studiecoach van Windesheim.

 Download folder(opent in nieuw tabblad)   Persoonlijk adviesgesprek(opent in nieuw tabblad)

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Onderwijsvacatures als docent of instructeur met een technische richting zijn moeilijk te vervullen. Zowel op korte als op lange termijn. Dat maakt het voor jou, met je technische kennis en beroepsvaardigheden, mogelijk en zeer gewenst om als technisch hybride professional aan de slag te gaan in het beroepsonderwijs. Na afronding van deze cursus heb jij een goede indruk van het docentschap. Daarnaast krijg je vrijstellingen op vervolgopleidingen als Ad Educatief Professional Beroepsonderwijs, Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs, Docent en kennismanager Dienstverlening en Producten, Lerarenopleiding Economie, Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn. Bij de zij-instroom kun je het certificaat meenemen in de bewijsvoering bij het geschiktheidsonderzoek zodat je een zo gunstig mogelijk scholingsplan overhoud.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 3.045,- voor de hele cursus. Wil je een losse module volgen, neem dan contact met ons op over de kosten en voorwaarden. 

Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ervaringen

Lees hier ervaringen van deelnemers

''We volgen een heel gevarieerd programma''

Brandweer Fryslân

Maatwerktraject
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Pedagogisch Didactisch Certificaat voor instructeurs

Deeltijd, Cursus

Educatief Professional Beroepsonderwijs in Zwolle (Associate degree, deeltijd)

Deeltijd, Associate degree in Zwolle

Lerarenopleiding Technisch Beroepsonderwijs in Zwolle (deeltijd)

Deeltijd, Bachelor in Zwolle