Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Psychomotorische Runningtherapie

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 2 maanden
  • Deze module maakt onderdeel uit van: Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie in Zwolle (deeltijd)
Introductie

Wat leer jij straks bij in deze cursus?

Ben jij psychomotorisch therapeut en wil je runningtherapie inzetten binnen de behandeling maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan is de cursus psychomotorische runningtherapie (PMRT) iets voor jou! Je leert vanuit een psychosociale hulpvraag een psychomotorisch runningtherapie-programma te ontwerpen voor verschillende doelgroepen. Je werkt in thema's met bijpassende therapeutische interventies. Bij het inrichten van een loopprogramma houd je rekening met inspanningsfysiologische principes. Je observeert looppatronen en je ondersteunt je cliënten bij blessurepreventie. Je raakt bekend met de contra-indicaties voor PMRT. Maar bovenal weet je jouw cliënten voor en tijdens de PMRT te motiveren!

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

2 cursusdagen van 7,5 uur
Op onze campus in Zwolle en online

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Je ontvangt een certificaat voor het afronden van deze cursus. Als PMT-er ben je bevoegd om runningtherapie aan te bieden, maar met dit certificaat heb je nieuwe vaardigheden verworven en/of bestaande competenties opgefrist.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 895,- voor de hele cursus. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Incompany

Wil je deze cursus straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Mail ons

Praktisch

Heb je nog vragen?

Stel ze! Stuur ons een appje, bel of mail ons
We zijn er op werkdagen: 9.00 tot 17.00 uur

Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Trainer Weerbaarheid

Deeltijd, Cursus

Agressieproblematiek binnen de PMT

Deeltijd, Post-hbo

Leefstijlcoaching voor PMT’ers

Deeltijd, Cursus