Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Bewegend leren

  • Deeltijd
  • Cursus
  • 3 maanden
Introductie

Wil jij kinderen in je klas meer in beweging krijgen?

Je wilt kinderen zo goed mogelijk onderwijs geven, dat is je vak. En je wilt meebewegen met de nieuwste ontwikkelingen. Dan is de cursus Bewegend leren in Zwolle echt iets voor jou. Het uitgangspunt is het combineren van beweging en cognitieve taken. Er wordt veel onderzoek gedaan naar hoe dat werkt. Kinderen lijken doelgerichter en gemotiveerder, waardoor leren leuker en makkelijker wordt. Met deze cursus ga je meteen de praktijk in, want je krijgt activiteiten mee die je aan leert passen aan jouw groep.

Houd deze site in de gaten, in april wordt bekend op welke data we de cursus in najaar 2023 aan kunnen bieden.

Inhoud en lesdagen

Wat ga je doen?

Er zijn 2 cursusdagen van 3 uur
Woensdag on campus in Zwolle

Dit levert de cursus je op

Dit voeg je toe op je cv

Je hebt met deze 2-daagse cursus de allerlaatste inzichten op zak over een vooruitstrevende en nieuwe manier van onderwijs geven. Kinderen kunnen hier veel baat bij hebben. Bovendien maakt het je eigen onderwijs leuker en nog afwisselender. Omdat je met activiteiten aan de slag gaat die aangepast worden aan je eigen groep, ontwikkel en vernieuw je je eigen lespraktijk. Weet je jouw collega's enthousiast te krijgen voor deze manier van lesgeven, dan help je hiermee je hele werkomgeving een stap vooruit.

Startdata

Wanneer kun je starten?

Is deze opleiding je op het lijf geschreven? Houd deze pagina dan in de gaten voor nieuwe startdata. Zodra die bekend zijn, kun je je aanmelden!
Incompany

Wil je deze post-hbo-opleiding straks incompany aanbieden als bedrijf of instelling? Dat kan! Neem contact op met Bas Schutte, manager Innovatie en Ondernemen van de Calo

Kosten

STAP-budget

Deze opleiding komt in aanmerking voor het STAP-budget. Een vergoeding van maximaal € 1.000,- die je één keer per kalenderjaar kunt aanvragen via het UWV. Je hebt hiervoor een STAP-aanmeldingsbewijs nodig dat je van ons ontvangt na je aanmelding. Dit kan soms even duren. Start de opleiding al binnen 4 weken of betaalt je werkgever? Dan ontvang je het STAP-aanmeldingsbewijs niet. Het STAP-budget is beperkt beschikbaar, op = op. Wacht daarom niet te lang met je aanmelding en zorg dat je goed bent voorbereid als je het STAP-budget aanvraagt.

Lees meer over hoe je het STAP-budget aanvraagt

Wat kost de cursus?

Je betaalt € 365,- voor de hele cursus. Wist je al dat er meerdere opties bestaan om je studie (deels) te bekostigen? Denk aan subsidies, je werkgever die een bijdrage levert of het aanvragen van een beurs. Check wat er zoal mogelijk is.

Alles over je financiering

Praktisch
Ook interessant

Deze cursussen en opleidingen al gezien?

Remedial Teaching Bewegend Leren

Deeltijd, Cursus

Motorische Remedial Teaching

Deeltijd, Post-hbo

Groepsdynamisch werken

Deeltijd, Cursus in Zwolle