Naar cookie instellingen Hoofdinhoud Hoofdnavigatie

Proefles en meelopen Zwolle

  Als je een opleiding op het oog hebt, is het slim om te checken of deze ook echt bij je past. Gelukkig kun je bij de meeste studies een dagje meelopen of een proefles volgen.

  De meeste opleidingen bieden dit schooljaar geen meelopen/proefles meer aan. Laat je mailadres achter en we geven je seintje(opent in nieuw tabblad) wanneer je je kunt aanmelden voor de proeflessen en meeloopdagen in het najaar van 2023. 

  Met de volgende opleidingen kun je nog kennismaken:

  Verschil tussen proefles en meelopen

  Proefles

  Een proefles wordt georganiseerd op een specifieke datum voor een groep studiekiezers. De inhoud van de proefles verschilt per opleiding. Zo kan het bestaan uit een college of workshop, of een praktische opdracht die past bij de opleiding.

  Meelopen

  Je loopt een dagje mee met een huidige student. Na de kennismaking volg je colleges en lessen die zij die dag hebben. Zo ervaar je hoe het is om op Windesheim rond te lopen en je kunt vragen stellen aan de student die je begeleidt, zodat je een beter beeld krijgt van de opleiding en het studentenleven.

   

  Online proefstudeermodules

  Verken vanuit huis of een opleiding bij je past door via een proefstudeermodule. Het helpt je bij je studiekeuze en oriëntatie op het hoger onderwijs.

  En wat vinden zij van studeren?

  "Tijdens de open dag krijg je info, tijdens een meeloopdag ervaar je het"

  Iris Eppinga

  over meeloopdagen